PSU'lu kasa önerisi

Daha fazla  
Merhabalar yakında GTX 1650 Super alacağım i5 6500 işlemcim 16 GB RAM'im var ben PSU+ kasa önerisi istiyorum düşündüğüm şu Aerocool Streak 500W 1x12cm Renkli LED Ön Fan, Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Mid Tower Oyuncu Kasası (AE-STRK-500) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik bunun PSU sunda ekran kartı için 6'lı pin bulunuyor mu teşekkürler.

Aerocool Tomahawk 500W modelini tavsiye ederim. 500W VX Plus var içinde.

Bütçen yetiyorsa şu kasa ve güç kaynağını tercih edebilirsin. Kardeşimde aynı kasa ve güç kaynağı var. Hava akışı iyi, güç kaynağı sessiz ve yük altında sorun çıkarmadı şimdiye kadar.

t
Bütçen yetiyorsa şu kasa ve güç kaynağını tercih edebilirsin. Kardeşimde aynı kasa ve güç kaynağı var. Hava akışı iyi, güç kaynağı sessiz ve yük altında sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
teşekkür ederim düşüneceğim

Aerocool o kasaya ne kadar kötü bir fan takmış yahu. O 8cm mi yoksa ben mi yanlış görüyorum? Alternatif olarak Dark Raider 500W düşünebilirsin, içerisinde Aeroocol VX Plus 500W bulunuyor. Ayrıca kasa ve güç kaynağı için bütçeni söylersen daha iyi öneriler verebiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı