PSU'lu kasa PSU'suz satın alınır mı?

olgun hazır

Decapat
Evet merhaba, benim beğendiğim ve alacağım bir kasa var bu kasanın içindeki Power supply sertifikasız. Ben bu kasayı Power supply olmadan alabilir miyim? Kasa şudur: FRISBY GC-9250G GAMEMAX RAPTOR 650W USB 3.0MidT ATX 4x120mm RGB FANLI KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm ama sorunuzun cevabı hayır nedeni ise kutudan PSU ile çıkması, genellikle kasalar satılırken PSU ve PSU'suz olmak üzere iki farklı şekilde satılır ama sizin istediğiniz kasanın PSU'suz versiyonu sanırım yok.(Varsa da ben bulamadım.)

Sertifika tabikide önemli bir şey ama eğer sisteminiz çok güç çeken(Fx 9XXX serisi işlemci vb.) parçaları yoksa sorun çıkaracağını sanmıyorum ki sonuçta 2 yıl garantisi olacaktır ve herhangi bir sorunda garantiden yaptırabilirsiniz. Ayrıca PSU'lar yıldırım düşmesi haricinde çok nadiren bozulan parçalardır.(Tabiki de istisnalar vardır ama öyle aşırı kolay bozulan bir parça değildir.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı