C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 8 Şubat 2025 #1 Anakart CPU güç girişi ile PSU'daki CPU kablosunun uç kısmındaki şekiller birbirine uymuyor? Görsel yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
Anakart CPU güç girişi ile PSU'daki CPU kablosunun uç kısmındaki şekiller birbirine uymuyor? Görsel yükledim.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.868 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 Tek girişe takın hocam yandaki boş kalacak.
C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 8 Şubat 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Tek girişe takın hocam yandaki boş kalacak. Genişletmek için tıkla... Anlatamadım galiba görselde elimdeki kablonun ucunun üst ortadaki 2 pin daire içinde belirttiğim girişinin biri kare diğerinin alt kısmı oval. Anakartta eşleştiği daire içine aldığım 2 pinde kare. Bilemem anlatabildim mi
Damon Salvatore dedi: Tek girişe takın hocam yandaki boş kalacak. Genişletmek için tıkla... Anlatamadım galiba görselde elimdeki kablonun ucunun üst ortadaki 2 pin daire içinde belirttiğim girişinin biri kare diğerinin alt kısmı oval. Anakartta eşleştiği daire içine aldığım 2 pinde kare. Bilemem anlatabildim mi