KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #11 Ma'at dedi: Evet fakat 5V ve 12V değerleri de önemli. Genişletmek için tıkla... Bulamadım onları ama orada yazmıyor diğerlerine baktım değerler güzel şemalarını açtım ama 5V ile 12V bulamadım. Ma'at dedi: Açarken "run" demeden önce sensors only seçeneğinin tikine basın. Veya bu ekranda da sol üstte sensors yazıyor. Açılan pencereden bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim 12V 5V değerlerini hocam orada 3.3 v değerleri var da.
Ma'at dedi: Evet fakat 5V ve 12V değerleri de önemli. Genişletmek için tıkla... Bulamadım onları ama orada yazmıyor diğerlerine baktım değerler güzel şemalarını açtım ama 5V ile 12V bulamadım. Ma'at dedi: Açarken "run" demeden önce sensors only seçeneğinin tikine basın. Veya bu ekranda da sol üstte sensors yazıyor. Açılan pencereden bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim 12V 5V değerlerini hocam orada 3.3 v değerleri var da.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ekim 2020 #12 AIDA64 üzerinden Computers > Sensors kısmından bakabilir misiniz bir de?
KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #13 Hangisini yükleyeyim hocam? Ma'at dedi: AIDA64 üzerinden computers > sensors kısmından bakabilir misiniz bir de? Genişletmek için tıkla...
Hangisini yükleyeyim hocam? Ma'at dedi: AIDA64 üzerinden computers > sensors kısmından bakabilir misiniz bir de? Genişletmek için tıkla...
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ekim 2020 #14 Extreme yükleyebilirsiniz. Umarım deneme versiyonu diye voltaj değerlerini göstermemezlik gibi bir şey yapmaz.
Extreme yükleyebilirsiniz. Umarım deneme versiyonu diye voltaj değerlerini göstermemezlik gibi bir şey yapmaz.
KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #15 Ma'at dedi: Extreme yükleyebilirsiniz. Umarım deneme versiyonu diye voltaj değerlerini göstermemezlik gibi bir şey yapmaz. Genişletmek için tıkla... Bende Türkçe ama hocam bilgisayar kısmına giriyorum sonuç yok sensör vs.
Ma'at dedi: Extreme yükleyebilirsiniz. Umarım deneme versiyonu diye voltaj değerlerini göstermemezlik gibi bir şey yapmaz. Genişletmek için tıkla... Bende Türkçe ama hocam bilgisayar kısmına giriyorum sonuç yok sensör vs.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ekim 2020 #16 Algılayıcı kısmı olması gerek.
KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #17 Ma'at dedi: Algılayıcı kısmı olması gerek. Genişletmek için tıkla... 12V 5V göremedim ama.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ekim 2020 #18 Sensörlerin olmama ihtimali de var hocam. Sensör yok ise yapacak bir şey de yok maalesef.
KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #19 Ma'at dedi: Sensörlerin olmama ihtimali de var hocam. Sensör yok ise yapacak bir şey de yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam sensör kasa ile alakalı mı?
Ma'at dedi: Sensörlerin olmama ihtimali de var hocam. Sensör yok ise yapacak bir şey de yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam sensör kasa ile alakalı mı?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ekim 2020 #20 Yok, anakart ile alâkalı. PSU'dan gelen voltajı anakarttaki sensörler ölçüyor.