KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #21 Ma'at dedi: Yok, anakart ile alâkalı. PSU'dan gelen voltajı anakarttaki sensörler ölçüyor. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi nasıl anlayabilirim dalgalı elektrik var mı yok mu diye peki.
Ma'at dedi: Yok, anakart ile alâkalı. PSU'dan gelen voltajı anakarttaki sensörler ölçüyor. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi nasıl anlayabilirim dalgalı elektrik var mı yok mu diye peki.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ekim 2020 #22 Bilgisayar üzerinden anlayamazsınız herhalde. Voltaj ölçen aletler ile kabloların bağlandığı yerlere ince ve iletken tel çekip ölçülebilir fakat bu işin detaylarını ben de bilmiyorum. Ayrıca tehlikeli olabilir.
Bilgisayar üzerinden anlayamazsınız herhalde. Voltaj ölçen aletler ile kabloların bağlandığı yerlere ince ve iletken tel çekip ölçülebilir fakat bu işin detaylarını ben de bilmiyorum. Ayrıca tehlikeli olabilir.