PSU kablosundan içine yittrince cızırtı geliyordu. İyice yittirdim duman geldi çok az bir şey açilmiyor şimdi laptop ve PSU kablosu biraz açik gibiydi ama önceden açiliyordu. Şimdi iyice açilmiş. Ne yapmaliyim?
Vatan Bilgisayardan notebook için s-link adaptör almıştik 600 TL civarı iyidir. Orada çeşit çok. 250 TL bizde önceden almıştık kablo ve fiş sorunu yaptılar ben tamir ettim çalıştı.
Yeni bir adaptör 500-600 TL bulabilirsen al, bizde üç tane ben tamir ettim lehim kablo ekleme yaptım üçüde iyi çalışıyor. Bilgi PSU tamirini de yapabilir.
Yeni bir adaptör 500-600 TL bulabilirsen al, bizde üç tane ben tamir ettim lehim kablo ekleme yaptım üçüde iyi çalışıyor. Bilgi PSU tamirini de yapabilir.
Vatan Bilgisayardan notebook için s-link adaptör almıştik 600 TL civarı iyidir. Orada çeşit çok. 250 TL bizde önceden almıştık kablo ve fiş sorunu yaptılar ben tamir ettim çalıştı.
Vatan Bilgisayar'dan notebook için S-Link adaptör almıştik 600 TL civarı iyidir. Orada çeşit çok. 250 TL bizde önceden almıştık kablo ve fiş sorunu yaptılar ben tamir ettim çalıştı.