Çözüldü PSU'nun güç kablosu yandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ekrem_18

Picopat
Daha fazla  
PSU kablosundan içine yittrince cızırtı geliyordu. İyice yittirdim duman geldi çok az bir şey açilmiyor şimdi laptop ve PSU kablosu biraz açik gibiydi ama önceden açiliyordu. Şimdi iyice açilmiş. Ne yapmaliyim?

Çözüm
İnternette 250 TL 270 TL falan yaptırsam mı alsam mı?
Vatan Bilgisayardan notebook için s-link adaptör almıştik 600 TL civarı iyidir. Orada çeşit çok. 250 TL bizde önceden almıştık kablo ve fiş sorunu yaptılar ben tamir ettim çalıştı.
Yeni bir adaptör 500-600 TL bulabilirsen al, bizde üç tane ben tamir ettim lehim kablo ekleme yaptım üçüde iyi çalışıyor. Bilgi PSU tamirini de yapabilir.

Son düzenleme:
Vatan Bilgisayar'dan notebook için S-Link adaptör almıştik 600 TL civarı iyidir. Orada çeşit çok. 250 TL bizde önceden almıştık kablo ve fiş sorunu yaptılar ben tamir ettim çalıştı.

Teşekkür ederim babam aldı gelirken bilgisayarından 400 TL'ye bu performansı artırır mı yeni aldik ya?
15 yıllık bu PSU kablosu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim babam aldı gelirken bilgisayarından 400 TL'ye bu performansı artırır mı yeni aldikya.
15 yıllık bu PSU

Teşekkür ederim babam aldı gelirken bilgisayarından 400 TL'ye bu performansı artırır mı yeni aldik ya?
15 yıllık bu PSU kablosu.
Öyle bir soru yazmışsın ki, seninki masaüstü mü laptop mu ben de şaşırdım? Ben cevabı laptop notebook a göre yazmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı