Burhan Selvi Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2014 #11 Galileo şuan voltaj değerleri diye bir bölüm buldum ama bu hesaplamalardan pek anlamıyorum, kesin bu sonuca varamadım. Resim atsam olur mu? Hatta resmi atayım çünkü yarın okula gideceğim pc'yi kapatmak zorundayım. Ailem kızdı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2014
Galileo şuan voltaj değerleri diye bir bölüm buldum ama bu hesaplamalardan pek anlamıyorum, kesin bu sonuca varamadım. Resim atsam olur mu? Hatta resmi atayım çünkü yarın okula gideceğim pc'yi kapatmak zorundayım. Ailem kızdı.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2014 #12 Bir PSU'nun kaç W olduğunu öğrenmek bu kadar zor değil Kasanın kapağını açın güç kaynağının üstünde yazar kaç W olduğu... Olmadı resmini çekin PSU nun yollayın bize.
Bir PSU'nun kaç W olduğunu öğrenmek bu kadar zor değil Kasanın kapağını açın güç kaynağının üstünde yazar kaç W olduğu... Olmadı resmini çekin PSU nun yollayın bize.
Burhan Selvi Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2014 #13 Alparslan hiç bir yazı yazmıyorum bomboş. Sadece etiket var. Seri ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2014
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2014 #14 Kasa güç kaynağıyla mı birlikteydi aldığınızda yoksa ayrı ayrı mı aldınız? Birlikte ise kasanın modelinden düşük bir ihtimal öğrenebilirsiniz. Ayrıca hiç mi yazı yok PSU'nun üzerinde? Korkmana gerek yok kasanın kapağını açtığında kapak dışında bir şey yerinden oynamaz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2014
Kasa güç kaynağıyla mı birlikteydi aldığınızda yoksa ayrı ayrı mı aldınız? Birlikte ise kasanın modelinden düşük bir ihtimal öğrenebilirsiniz. Ayrıca hiç mi yazı yok PSU'nun üzerinde? Korkmana gerek yok kasanın kapağını açtığında kapak dışında bir şey yerinden oynamaz.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2014 #15 Sağında solunda mutlaka yazmalı kaç W olduğu... İmkanınız var ise resmini gönderin.
Burhan Selvi Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #16 Galileo kasayı 4,5 sene önce aldık toplama mı, normal mi bilmiyorum orasını ayrıca kasanın içine biraz olsun bilirim. Alparslan hiçbir şey yok Power üzerinde etiket dışında nasıl öğreneceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2014
Galileo kasayı 4,5 sene önce aldık toplama mı, normal mi bilmiyorum orasını ayrıca kasanın içine biraz olsun bilirim. Alparslan hiçbir şey yok Power üzerinde etiket dışında nasıl öğreneceğim?
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2014 #17 @Galileo Galilei arkadaşın dediği gibi sistemi toptan almışsanız bir ihtimal öğrenebilirsiniz.
Burhan Selvi Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #18 Nasıl ?
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2014 #19 Mesela kasayı siz takım olarak almışsanız bir şekilde öğrenilebilir.
Burhan Selvi Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #20 Alparslan 4,5 yıllık kasamın arkasında şuan şu yazıyı gördüm : Dente Ürün:EV bilgisayarı Seri falan var ve Güç Kaynağı: 300W ne anlama geliyor, tam 300 Watt mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2014
Alparslan 4,5 yıllık kasamın arkasında şuan şu yazıyı gördüm : Dente Ürün:EV bilgisayarı Seri falan var ve Güç Kaynağı: 300W ne anlama geliyor, tam 300 Watt mıdır?