K KroS Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 56 27 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben PSU'mun kaç Watt olduğunu öğrenmek istiyorum ancak kasanın arkasında ve içinde hiçbir şey yazmıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz.
Merhaba arkadaşlar. Ben PSU'mun kaç Watt olduğunu öğrenmek istiyorum ancak kasanın arkasında ve içinde hiçbir şey yazmıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz.
VıctorTR Hectopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 585 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul/Zeytinburnu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2020 #2 KroS dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben PSU'mun kaç Watt olduğunu öğrenmek istiyorum ancak kasanın arkasında ve içinde hiçbir şey yazmıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını açın arka üst veya arka alt kısımda bulunuyor üstünde yazmalı.
KroS dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben PSU'mun kaç Watt olduğunu öğrenmek istiyorum ancak kasanın arkasında ve içinde hiçbir şey yazmıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını açın arka üst veya arka alt kısımda bulunuyor üstünde yazmalı.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 27 Ağustos 2020 #3 PSU nun üzerine bakman gerekiyor. Başka yolla öğrenemezsin.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 27 Ağustos 2020 #4 PSU'nun fotoğrafını atabilir misiniz? Yazması gerekiyor, çok kötü bile olsa yazarlar her zaman.
Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #5 Kasanın arkasında yazmaz. PSU'nun yüzeyinde yazar, oradan öğrenebilirsin.
bazzinga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 1.437 Çözümler 5 Yer İzmir 27 Ağustos 2020 #6 Belki görmediğiniz yerinde kalmış olabilir. Ama oradaki ufak yazıların fotoğrafını atarsanız belki detaylarında ufakta olsa yazıyordur.
Belki görmediğiniz yerinde kalmış olabilir. Ama oradaki ufak yazıların fotoğrafını atarsanız belki detaylarında ufakta olsa yazıyordur.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 27 Ağustos 2020 #7 KroS dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben PSU'mun kaç Watt olduğunu öğrenmek istiyorum ancak kasanın arkasında ve içinde hiçbir şey yazmıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Genişletmek için tıkla... PSU üzerinde bu değerlerin olduğu bir etiket vardır. Oradan bakman gerek. Yazılımsal olarak öğrenme şansın yok.
KroS dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben PSU'mun kaç Watt olduğunu öğrenmek istiyorum ancak kasanın arkasında ve içinde hiçbir şey yazmıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Genişletmek için tıkla... PSU üzerinde bu değerlerin olduğu bir etiket vardır. Oradan bakman gerek. Yazılımsal olarak öğrenme şansın yok.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 27 Ağustos 2020 #8 PSU'nun kendisinin üzerinde yazar.