O Ozannasrullayev Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 135 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Merhaba bu PSU'yu almak istiyorum 500 watt dediğine göre satıcının fakat markasını anlayamadım sanırım shunda. Elimde patlar mı?
Merhaba bu PSU'yu almak istiyorum 500 watt dediğine göre satıcının fakat markasını anlayamadım sanırım shunda. Elimde patlar mı?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.346 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 1 Ağustos 2022 #2 Hiç duymadığım bir marka. İnternette aratınca sonuç bile çıkmıyor. Bence bulaşmayın.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 1 Ağustos 2022 #3 Üstteki yazı Çince veya Japonca, büyük ihtimalle Çince. Birisi çıkıp "Kullandım/Test ettim, iyi üründür." demedikçe almanızı tavsiye etmem.
Üstteki yazı Çince veya Japonca, büyük ihtimalle Çince. Birisi çıkıp "Kullandım/Test ettim, iyi üründür." demedikçe almanızı tavsiye etmem.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.346 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 1 Ağustos 2022 #4 matmakif dedi: Üstteki yazı Çince veya Japonca, büyük ihtimalle Çince. Birisi çıkıp "Kullandım/Test ettim, iyi üründür." demedikçe almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Hocam internette kullanan insan yok. Şirketi buldum bi çin menşeili bi firmaymış.
matmakif dedi: Üstteki yazı Çince veya Japonca, büyük ihtimalle Çince. Birisi çıkıp "Kullandım/Test ettim, iyi üründür." demedikçe almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Hocam internette kullanan insan yok. Şirketi buldum bi çin menşeili bi firmaymış.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 1 Ağustos 2022 #5 borisyeisar dedi: Hocam internette kullanan insan yok. Şirketi buldum bi çin menşeili bi firmaymış. Genişletmek için tıkla... Bence bulaşmamak en iyisi. Çin içinde satılan kaliteli markalar olsa da alınan riskin, kâra oranı pek iyi değil.
borisyeisar dedi: Hocam internette kullanan insan yok. Şirketi buldum bi çin menşeili bi firmaymış. Genişletmek için tıkla... Bence bulaşmamak en iyisi. Çin içinde satılan kaliteli markalar olsa da alınan riskin, kâra oranı pek iyi değil.
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 No name bir unite olabilir, saticiya icini acmasini soyle PSU'nun. Fotograf atsin, ama alacagindan falan degil zevkine bile bakarim Butce ne kadar?
No name bir unite olabilir, saticiya icini acmasini soyle PSU'nun. Fotograf atsin, ama alacagindan falan degil zevkine bile bakarim Butce ne kadar?