Daha fazla
Bilgisayarı bugün henüz yeni açtığımda bir kere PSU kablosunun çıkmasına neden olacak bir şey oldu ve geri taktım. Sonrasında God of War oynayıp tarayıcıda takılırken stutter sorunlarının meydana geldiğini fark ettim ve bilgisayarı bir kere olacak şekilde yeniden başlattım. Yeniden başlatma sonrasında aksamaların olmayacağını düşünerek God of War oynamaya devam ettim ve stutter sorunları kesilmemişti, bir de tarayıcıda test etmeliydim çünkü belki de oyundan kaynaklı olabilirdi. Fakat tahminlerim doğru çıkmış olacak ki tarayıcıda da stutter sorunları meydana geliyordu ve bilgisayar apaçık kasıyordu. Ben de ilk başta olan PSU kablosunun çıkmasına olayı bağladım ve bilgisayarı kapatıp tekrar takmaya karar verdim güç kaynağı kablosunu.
Güç kaynağının kablosunu yeniden çıkarıp taktım ve bu sefer güç gelmedi. Daha doğrusu, güç geldi fakat fanlar sadece 1 saniyeliğine dönüp kapanıyordu, fanların ışıkları da geliyordu fakat sadece 1 saniyeliğineydi ve hemen kapanıyordu. Statik elektriğin bu problemi yaptığını biliyordum, belki de oyunlarda ve tarayıcıda da stutter yememin nedeni bu olabilir birazdan oyuna girip test edeceğim. Sorum ise şu: Fişi ikinci sefer yeniden çıkarıp taktığımda bilgisayarın kendini açmama nedeni statik elektrik mi, bilgisayarın statik elektrik nedeniyle kendini başlatmaması iyi bir şey mi? Kullandığım güç kaynağı NZXT'nin C550W modeli.
Güç kaynağının kablosunu yeniden çıkarıp taktım ve bu sefer güç gelmedi. Daha doğrusu, güç geldi fakat fanlar sadece 1 saniyeliğine dönüp kapanıyordu, fanların ışıkları da geliyordu fakat sadece 1 saniyeliğineydi ve hemen kapanıyordu. Statik elektriğin bu problemi yaptığını biliyordum, belki de oyunlarda ve tarayıcıda da stutter yememin nedeni bu olabilir birazdan oyuna girip test edeceğim. Sorum ise şu: Fişi ikinci sefer yeniden çıkarıp taktığımda bilgisayarın kendini açmama nedeni statik elektrik mi, bilgisayarın statik elektrik nedeniyle kendini başlatmaması iyi bir şey mi? Kullandığım güç kaynağı NZXT'nin C550W modeli.