PSU'nun ve RX 570'in güç girişleri uyumlu mu?

@turko35408 oh öldürmemişim. BIOS kendi kendine boot önceliğini değiştirmiş. Nasıl oldu anlamadım. Aklım çıktı SSD bozuldu diye gerçekten.

@turko35408 anladim hocam teşekkürler fakat bir sorum daha olacak. RX 570'i taktım. BIOS'a giremedim yine siyah ekranda kaldı fakat bu sefer bir şeylere basarak Windows'a girdim.

@turko35408 anladim hocam teşekkürler fakat bir sorum daha olacak. RX 570'i taktım. BIOS'a giremedim yine siyah ekranda kaldı fakat bu sefer bir şeylere basarak Windows'a girdim.
Başlat > sağ tık > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları. Burada RX 570 var mı?

@turko35408 hocam AMD'nin uygulamasını indiriyorum şimdi. En stabil sürücüyü kurup eklerim buraya. Umarım bir sıkıntı çıkmaması dileğiyle.

Windows'un önceden indirip kurmadığına emin olun. Güncelleştirmeler kısmından. Eğer kurarsa bu rehberi uygulayıp indirdiğiniz sürücüyü kurun.

@turko35408 teşekkürler hocam daha önceden yapmıştım bunları. Sizden bir ricam olacak. Önceden yaptığınız bir FurMark testi varsa benimle paylaşabilirseniz çok makbule geçer gerçekten.

@turko35408 teşekkürler hocam daha önceden yapmıştım bunları. Sizden bir ricam olacak. Önceden yaptığınız bir FurMark testi varsa benimle paylaşabilirseniz çok makbule geçer gerçekten.
Maalesef hocam.

Bunun için şöyle yapın; "FurMark testi sonuçlarım nasıl" başlıklı yeni bir konu açın. Oradan devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…