PSU'su olan Kasaya Ayrı PSU Alınır mı?

302168

Kilopat
Zamanın Tanığı
Katılım
5 Şubat 2020
Mesajlar
2.482
Makaleler
1
Çözümler
1
Arkadaşlar merhabalar,MB511 kasasını kendimce uygun gördüm fakat bu kasanın içinde PSU var.Sorum şu,acaba ben yine bu kasayı alıp sonradan kendim ayrı olarak aldığım PSU'yu takabilir miyim yoksa o PSU kasaya birleşik veya ayrılmaz halde mi geliyor? Bütçe biraz buna göre de değişiyor çünkü,ayrıca 2080S ve 9700k için 750w yeterli mi midir sizce? Şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum.
 
MB511'in PSU'suz da modeli bulunuyor. ARGB desteğine de sahip.
Çok teşekkür ediyorum fakat tüm ürünleri aynı mağazdan alma gibi bir planım var,ayrıca @saintclown 'un da belirttiği üzre ayrılıyorsa ki ayrılıyormuş düşündüğüm yerden almak daha mantıklı olacak gibi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı