bu bahsettiğin sigorta 226 derece sıcaklığa kadar akım geçirebiliyormuş. 227 derece olunca sigorta atıyor ve sigorta açık devre haline geliyor yani devre akım çekmiyor, devre kendini kapatıyor. mesela bir tost makinen var 2-3 saat açık unuttun ve aşırı ısındı. termik sigorta akımı keser. sıcaklık düşünce tekrar çalışmaya başlar.
cam sigortaya gelince;
sigortanın içinden, sigortanın kapasitesinden fazla akım geçerse tel ısınıp kopar ve akım kesilir. tel koptuğu için sigortanın işi bitmiştir değiştirmek gerekir.
sigortaların ısınmasının sebebi sigorta içinden geçen akımdır. (akım: iletken üzerinden birim zamanda geçen yük miktarı) akım artarsa sıcaklık da artar.
sigorta konusu ciddi bir iştir. cam sigorta varsa cam sigorta takmalısın.
direnc.net sitesinden elektronik malzemelerini alabilirsin. site güvenilirdir.
Bende şans yok kredi kartımda para yok normal hesap kartım da ve nakit var ama hesap kartından da alışveriş yapamıyorum kapıda ödemeli bir yerde bilmiyorum öyle sigorta alacak bakalım hayırlısı tostcu yazmadı baksana cevap bekliyorum hala. D. D
Bu bahsettiğin sigorta 226 derece sıcaklığa kadar akım geçirebiliyormuş. 227 derece olunca sigorta atıyor ve sigorta açık devre haline geliyor yani devre akım çekmiyor, devre kendini kapatıyor. Mesela bir tost makinen var 2-3 saat açık unuttun ve aşırı ısındı. Termik sigorta akımı keser. Sıcaklık düşünce tekrar çalışmaya başlar.
Cam sigortaya gelince;
Sigortanın içinden, sigortanın kapasitesinden fazla akım geçerse tel ısınıp kopar ve akım kesilir. Tel koptuğu için sigortanın işi bitmiştir değiştirmek gerekir.
Sigortaların ısınmasının sebebi sigorta içinden geçen akımdır. (akım: İletken üzerinden birim zamanda geçen yük miktarı) akım artarsa sıcaklık da artar.
Sigorta konusu ciddi bir iştir. Cam sigorta varsa cam sigorta takmalısın.
direnc.net sitesinden elektronik malzemelerini alabilirsin. Site güvenilirdir.
Kredi kartım da para yok bana kapıda ödemeli bir yer varsa bakacağım yoksa beklicez evde birkaç yerde buldum lakin amper değerleri çok düşük biri 0.25 birisi 1 amper.
Bende şans yok kredi kartımda para yok normal hesap kartım da ve nakit var ama hesap kartından da alışveriş yapamıyorum kapıda ödemeli bir yerde bilmiyorum öyle sigorta alacak bakalım hayırlısı tostcu yazmadı baksana cevap bekliyorum hala. D. D
I have a PC PSU powering a load that should pull 20 Amps. I put a 10 Amp fuse in series with the load and the PSU. However, the fuse simply will not burn, and the PSU continues to supply the load, ...
electronics.stackexchange.com
Bir bakın isterseniz, pek anlamıyorum ama farkları olduğu söyleniyor. Riske atmayın derim.
Sizin bileceğiniz iş hocam orası da. Kapanma daha sürecek gibi duruyor aciliyetiniz varsa çok büyük bir fiyat değil gibi. Çok sorun olacaksa elinizde kalanı sağlam olarak elektrikçilerden birine satabilirsiniz yasak sonrası.
Sizin bileceğiniz iş hocam orası da. Kapanma daha sürecek gibi duruyor aciliyetiniz varsa çok büyük bir fiyat değil gibi. Çok sorun olacaksa elinizde kalanı sağlam olarak elektrikçilerden birine satabilirsiniz yasak sonrası.