PSU'ya çay döküldü

emre_61

Hectopat
Daha fazla  
PSU'ya çay döküldü, PC direkt kapandı, hemen gücü kapadım ve içini açıp ıslaklığı aldım. Anakartta herhangi bir ıslaklık görmedim, diğer parçaların bozulmuş olma ihtimali var mıdır? PSU Corsair 650W +80

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk kapandiysa PSU zarar gormys olabilir veya kendini korumayada almis olabilir. Kurulayin calistirmayi deneyin calismazsa gecmis olsun. PSU gittigi zaman anakarta bagli bilesenlerde zarar görmüş olabilir test etmek icin bilgisayarcidan PSU odunc alin tek tek testlerini yapin sonra yeni PSU satin alin.

Ulan biz çay içemiyoruz yoğunluktan adam PSU'suna çay içiriyor. Tomurcuklu Rize turist çayıysa yazık oldu.

Çay su ile aynı olmadığı için silsen de geçmez yapışır. PSU'yu komple sökün, ıslak bez ile silin eğer çay içeri işlemişse mebur 1 kova suya, suyun tamamen içine girecek şekilde dibe sokacaksın. Sonra 1 hafta boyunca sıcak ortamda kurumaya bırakacaksın başka türlü zor.

Sıkıntı olabilir çünkü su iletken bir madde faz ile nötürün çakışması gibi düşün kısa devre yaptırıp yanmışta olabilir kornansatörleri patlamışta olabilir kurutup bekleyin tekrar çalıştırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı