P Phedraistaken Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Yeni ekran kartı aldım 16 pinli ve bu yüzden PSU da ek kablo takmam gerekti lakin NZXT C850 de PCIe ve CPU portu ortak olduğundan dolayı istediğim yere taksam PCIe kablosunu sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
Yeni ekran kartı aldım 16 pinli ve bu yüzden PSU da ek kablo takmam gerekti lakin NZXT C850 de PCIe ve CPU portu ortak olduğundan dolayı istediğim yere taksam PCIe kablosunu sorun olur mu?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.327 Makaleler 26 Çözümler 529 24 Aralık 2024 #2 Ortak nasıl oluyor?
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.824 Çözümler 23 24 Aralık 2024 #3 Olmaz, CPU-PCIE için ayrılan kısımda herhangi bir yere takabilirsiniz.
P Phedraistaken Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #4 LeFeyn dedi: Olmaz, CPU-PCI-e için ayrılan kısımda herhangi bir yere takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Emir M. dedi: Ortak nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Modüler PSU'larda CPU ve PCIe port kısmı aynı yerde gözüküyor o şekilde ayarlamışlar ondan kafam karıştı NZXT C850 PSU modeli. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
LeFeyn dedi: Olmaz, CPU-PCI-e için ayrılan kısımda herhangi bir yere takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Emir M. dedi: Ortak nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Modüler PSU'larda CPU ve PCIe port kısmı aynı yerde gözüküyor o şekilde ayarlamışlar ondan kafam karıştı NZXT C850 PSU modeli.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.327 Makaleler 26 Çözümler 529 24 Aralık 2024 #5 Phedraistaken dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Modüler PSU'larda CPU ve PCI-e port kısmı aynı yerde gözüküyor o şekilde ayarlamışlar ondan kafam karıştı NZXT C850 PSU modeli. Genişletmek için tıkla... Aynı yere takabilirsiniz arkadaşın dediği gibi.
Phedraistaken dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Modüler PSU'larda CPU ve PCI-e port kısmı aynı yerde gözüküyor o şekilde ayarlamışlar ondan kafam karıştı NZXT C850 PSU modeli. Genişletmek için tıkla... Aynı yere takabilirsiniz arkadaşın dediği gibi.
P Phedraistaken Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #6 Emir M. dedi: Aynı yere takabilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim çok teşekkür ederim.
Emir M. dedi: Aynı yere takabilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim çok teşekkür ederim.