PSU'ya fan bağlama

tianleile

Hectopat
Daha fazla  
Corsair Carbide 200R kasasında bilgisayarımı topladım. Güç bağlantılarını yaparken arka ve önde gelen fanların kablosu CPU Fan girişiyle aynı. Başka bir güç bağlantısı yok ve anakartımda 1 adet CPU fan yeri var. Güç kaynağı Corsair VS550. Kasayı kullanan arkadaşlar acil yardım edebilir mi nereye bağlayabilirim fanları?

Geçici olarak bakkal bilgisayarcımızdan molex kablolu bir fan aldım.Açıkcası Corsair gibi bir kasadan beklemiyordum böyle bir şey.Carbide 200R alacak arkadaşlar eğer Anakartınız üzerinde fan takmak için fazladan pin yoksa ekstradan fan alın.

Üzerinde 3 adet fan takmak için pin olan kaç tane anakart var arkadaşlar? Fan dediğin güç kaynağına takılır.

Konuya girdiğimde PSU'nun hava akımı az zannedip PSU'ya fan takılacağını zannetmiştim :D ''Sakat iş yapmayı denemeyin.'' yazacaktım ki mesajları okuyunca ben gideyim en iyisi dedim :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı