emirdinc Centipat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 11 6 Temmuz 2020 #11 KırAtlıLiberal dedi: Bilgisayar bulmanıza gerek yok kısa devre yaparak öğrenirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... izledim bunu ancak belki3-4 saat sonra gidicek o yüzden korkuyorum
KırAtlıLiberal dedi: Bilgisayar bulmanıza gerek yok kısa devre yaparak öğrenirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... izledim bunu ancak belki3-4 saat sonra gidicek o yüzden korkuyorum
TehSparrow Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 257 6 Temmuz 2020 #12 emirdinc dedi: İzledim bunu ancak belki3-4 saat sonra gidecek o yüzden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Korkunun ecele faydası yok tak gitsin bilgisayara. Şaka yapıyorum bu arada, aman diyeyim yarın haberlere çıkarsınız sonra.
emirdinc dedi: İzledim bunu ancak belki3-4 saat sonra gidecek o yüzden korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Korkunun ecele faydası yok tak gitsin bilgisayara. Şaka yapıyorum bu arada, aman diyeyim yarın haberlere çıkarsınız sonra.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 6 Temmuz 2020 #13 Su dökülmüş bir güç kaynağını çalıştırmak bile büyük bir risk. Evinizin en ıssız köşesine yerleştirin güç kaynağını.
Su dökülmüş bir güç kaynağını çalıştırmak bile büyük bir risk. Evinizin en ıssız köşesine yerleştirin güç kaynağını.