PSU'ya vida kaçtı sorun çıkarır mı?

Aslında ondan bahsedecektim bende ancak unutmuşum. Yine de bilgilendirmeniz güzel olmuş. Ancak vidanın düşmesini servis nereden anlasın. Eğer parça bozulması gibi durumlar olursa nasıl oldu bu kısa devre diye vs anlaşılabilir. Onun dışında anlayamaz. Zaten dediğim yere geliyor olay iki türlü de sıkıntı eğer vida açmadan çıkarabiliyorsa yani sallayarak falan tamamdır. Ancak o tarz boşluk yok ise o zaman yapacak bir şey yok. Her türlü garanti gidecek.

Arkadaşlar anca geri dönüş yapabildim o günden beri sistemi hiç çalıştırmadım koydum masanın altında bekliyor kasa hazır olarak aldık ve daha önceki konularıma bakarsanız sistemin açılması ama HDMI ve klavye fareye çalıştırmaması ile ilgili bir sorunum olmuştu o zaman sistemi garantiye gönderecektik ama güç kaynağına vida kaçırınca tüm garantisi bozuldu mu bilmiyorum hala taksit ödüyoruz ne yapacağımı hala bilmiyorum güç kaynağını açamıyorum çünkü bir tane vidada garanti kağıdı gibi bir şey var ne yapacağımı bilmiyorum.

Ne yaptin dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…