PSU'yu kapatmadan fişi çekersek ne olur?

Windows'tan kapatılır sonra monitör kapatılır sonra PSU off hale getirilir sonra fiş çekilir ama benim yaptığım sadece Windows'tan kapatmak.

Başlattan kapatın ardından fanların sesi bittikten 10 saniye sonra fişi çekin.
Daha güvenli olmasını istiyorsanız akım korumalı priz kullanın.

Klavyede boşluk tuşunun solundaki Windows logosuna bas, sonra sol at taraftan kapat diyin, sonra bilgisayarı kapat düğmesine basın.

En başta Windows'unuzu kapatacaksınız sonra ise monitörünüzü. Sonra bilgisayarın fişini çekebilirsiniz. PSU'yu kapatmak zorunda değilsiniz.
Bilginiz için teşekkürler
En başta Windows'unuzu kapatacaksınız sonra ise monitörünüzü. Sonra bilgisayarın fişini çekebilirsiniz. PSU'yu kapatmak zorunda değilsiniz.
Monitörü kapatmadan kapatırsam bir şey olurmu
Windows'tan kapatılır sonra monitör kapatılır sonra PSU off hale getirilir sonra fiş çekilir ama benim yaptığım sadece Windows'tan kapatmak.
Akım korumalı prizin varmı
Klavyede boşluk tuşunun solundaki Windows logosuna bas, sonra sol at taraftan kapat diyin, sonra bilgisayarı kapat düğmesine basın.
Fişi çekmelimiyim yani onu bende biliyorum
Sadece Windows ile kapatacaksam akım korumalı priz şartmı
Siz nasıl kapatıyorsunuz beyler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı