PSV 5-1 Galatasaray

Fenerbahçe'nin bizim nezdimizdeki büyüklüğü 13 yıl şampiyon olmamayı da, 7-8 yıldır Şampiyonlar Ligine gidememeyi de kaldırır. Kulüplerin tarihleri böyle uzun soluklu inişli çıkışlı süreçlerle doludur. Ama hala utanmadan şike süreci diyorsunuz ya işte bu yüzden hiçbir zaman GS'yi, Avrupa'da desteklemeyeceğim. O operasyonun neden yapıldığı ortada eğer bize o operasyon yapılmamış olsaydı sizin haliniz nice olurdu senin takdirine bırakıyorum. Sizin küllerinizden doğmanızı sağlayan şey bize çekilen operasyondu. Sürecin büyük bir komplo olduğu ortaya çıktığı halde hala karalamalara devam ediyorsunuz ya çok yazık.

UEFA bile kabul etmişse bu ne tantana?

(Not: 3 Temmuz konusunu tam araştırmadım, şike olabilir de olmayabilir de. Ama UEFA bile doğruladıysa bence fazla konuşmaya gerek yok. Sitesini bulamadım, SS'i vardı.)

Olay yine GS-FB sidik yarışına dönmüş. Üç büyükler kendi çöplüğü dışında ötemiyor. Avrupa maçlarında tekme tokat dövüp, kıçlarına tekmeyi basıp geri gönderiyorlar. Adamlar resmen dayak arsızı olmuşlar. Hem maçı kaybediyorlar, hem de terbiyesizce fark yiyorlar. Madem atamıyorsun, o zaman yeme. O da yok.

Türk futbolu aynı meşhur Ümraniye çöplüğü gibi. Nerede çöp varsa bizde. Bu çöp yığınlarını izlemek için harcadığımız elektriğe ve zamana yazık.

Son düzenleme:
O yazdıklarınız hiç altından kalkılabilecek, mazeret üretilebilecek bir şey değil. İstediğinizi desteklersiniz ayrıca UEFA bile kabul ettiyse yapacak bir şey yok.

Bu raporun arka planını araştırmadan buraya koymuşsun ama ben sana neden böyle bir rapor olduğunu anlatayım biraz uzun olacak ama lütfen oku ; Şike davasını açan ve yürüten 3 tane savcı var ve bu savcılar sırasıyla “Zekeriya Öz-Mehmet Berk-Ufuk Ermertcan” bu 3 savcıda şu an yurtdışında ve FETÖ terör örgütüne üyelikten aranıyor. Üretilen sahte delillerin savunuculuğunu yapan dönemin TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Lütfi Arıboğan ( kendisi sağlam bir Galatasaray taraftarıdır ) Fenerbahçe’nin şike yaptığına ikna olduklarını söylediler bunun üzerine UEFA Pierre Cornu denen bir bir adamını Türkiye’ye gönderdi ve olayı araştırmasını istedi. Pierre Cornu, FETÖ’cü savcıların hazırlamış olduğu sahte delilleri, TFF içindeki Fenerbahçe düşmanı olan bir grup aracılığı ile Cornu’ya verdi. UEFA tabi daha önce devletin her kademesine sızmış bir terör yapılanmasının bir futbol kulübünü ele geçirme ihtimalini falan düşünemiyor adamları bunu anlatsan adam der ki herhalde bunlar bizimle Billur geçiyor. Çünkü hiç bir Avrupa ülkesinde bir paralel devlet yapılanması denilen bir grup sözde hukuk.! yoluyla bir futbol kulübüne operasyon çekmemiştir. Bu sadece bizim ülkemizde oldu. Tabi biz savunmamızı yaptık ama adamlar daha önce böyle bir şey görmedikleri için biz sizin iç hukukunuzda aldığınız kararları ve delilleri baz alırız diyerek bir rapor oluşturdular. Ayrıca o dönem UEFA başkanı olan “Platinin” de daha sonra nasıl pis işlere bulaştığını ve sansasyonel bir şekilde koltuğu bıraktığınıda bir bak istersen. Özet olarak hala 3 Temmuz süreci ile ilgili olarak gerçekten şike yapıldığını iddia eden varsa ya okuduklarını anlamada sorun yaşıyordur ya da kötü niyetlidir. Ayrıca o listede şike yapanlar diye açık bir ibare yok. Medyada bundan 3-4 ay önce konuşuldu bu konu onu da yazmak isterdim ama zaten çok uzun oldu araştırıp o listenin aslında ne olduğuna bakabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa'da olan bir şampiyonada kaybetmemiz yetmemiş gibi bir de FB-GS taraftarlarının kavgasını izliyoruz. Anca birbirinizi yenebiliyorsunuz zaten.

Birbirinizi yenmek için harcadığınız eforu Avrupa maçlarında da harcamanızı bekliyoruz. Milli takımın yaptığı rezillik yetmiyormuş gibi şimdi burada da yeniliyoruz. Farkında mısınız bilmiyorum ama yenilen GS değil, Türkiye oluyor. Adamlar TR'yi temsil etmek için oradalar.

O yazdıklarınız hiç altından kalkılabilecek, mazeret üretilebilecek bir şey değil. İstediğinizi desteklersiniz ayrıca UEFA bile kabul ettiyse yapacak bir şey yok.
Bizim takımımız bizim aidiyetimiz. Siz mi karar vereceksiniz bizim adımıza neyi nasıl düşüneceğimize ? İflah olmaz bir FB düşmanı olduğun çok belli oluyor. UEFA’nın ve FİFA’nın içine düştüğü kepaze durumu anlaman için “Sep Blatter ve Micheal Platininin” adının geçtiği ve kanıtlanan yolsuzluklara bak. Neden bunu söylüyorum çünkü bize operasyon yapıldığında biri FİFA diğeri UEFA başkanıydı.
İnan hiç zaman harcamak istediğim bir husus değil ayrıca bende Avrupa arenasında bir Türk takımı olan GS’yi desteklemek isterim ama çıkıp hala şike falan diyorlar ya benim zoruma o gidiyor. Şimdi ben bu iftirayı hala destekleyen hala bunun olduğuna inanan insanların tuttuğu takımı nasıl destekleyeyim ?

Zaten hiçbir şey beklemiyordum, kadrolar açıklanırken alarm veriliyordu bize. Aytaç ve Emre Kılınç ile orta saha kurmak nedir ya. Sekidika yine fena değildi ama bu nasıl bir kadro. Bütün oyuncular kiralık kiralık yürümez bu iş. Aynı zamanda aklıma birşey takıldı biz Feghouli'ye 4 yıldan yıllık 4 milyonluk kontrat bağlarken adamlar dünya yıldızı Götze'ye iki yıldan 3 milyon kontrat bağlıyor. Yeni transferler gelmiş onlara bakıyorum bende Cicaldau ve Patrick Van Aanholt ilgimi çekti. Aynı zamanda Sasha Boey'in genç olması da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…