Rehber PSVita 3.65 - 3.74 arası Jailbreak Yapma (Kırma İşlemi)

Kral şimdi elimde SD kart okuyu ve as kart yok ama yapmam istiyorum SD kartı kullanmayacaksam neleri atlamam gerekiyor bir de PC'den yapılan bir kırma işlemi de var onun için SD kart gerekiyor mu ben onda da orijinal 8 GB kullanmak için ne yapmam gerekiyor.

SD kart kullanmak zorunda değilsin ama kendi orijinal hafıza kartı depolama alanı az olduğu için, ileride SD kart alıp oyun kartı yerine takmaya ihtiyaç duyabilirsin.

SD kart takmadan nasıl yapabilirim bende 8 GB Sony var da.

Son düzenleme:
Dostum, bu rehberde tam olarak SD kart olmadan orijinal hafıza kartı ile nasıl kurulum yapılacağı anlatılıyor zaten. Rehberi en başından sonuna kadar dikkatlice okursan sorun yaşamadan yaparsın, ben bu rehberi kullanarak yapmıştım.

Tamamdır sağ ol.

Bende 8 GB var yeter mi sence.

Son düzenleme:
Tamamdır sağ ol.

Bende 8 GB var yeter mi sence.
Rica ederim, ne demek. Bende de 8 gb vardı ilk başta. Belli bir süreliğine yetiyor fakat ilerisi için daha çok oyun depolamak istersen mutlaka SD kart kullanmalısın. Başlangıç için yeterli ama.

Kral vallahi sağ ol daha önce hiç yapmadım inşallah bir sorun olma son bir şey sormak istiyorum bu ilk sayfada önemli not diyor ya
Bende SD kart orijinal ama vita 1004 var hangisine tıklamam lazım.

Kral vallahi sağ ol daha önce hiç yapmadım inşallah bir sorun olma son bir şey sormak istiyorum bu ilk sayfada önemli not diyor ya
Bende SD kart orijinal ama vita 1004 var hangisine tıklamam lazım.
Ne demek, sen de sağol. Korkmana gerek yok, ben de ilk kez yaparken çok heyecanlanmıştım ama hata olsa bile vitayı sıfırlayıp aynı şeyi tekrar edebilirsin. Ben eskiden hack işlemi yaparken vitaya zarar gelince vita tekrar kullanılamaz hale geliyor sanıyordum, meğerse öyle çok da korkulacak bir şey yokmuş.

Seninki de benimki gibi eski fat modeli ve hafıza kartın da var olduğu için "Install Vita Deploy" olanı seçmelisin.

Çok sağ ol.

Kanka halletim çok sağ ol.

Son düzenleme:
Ne demek dostum, iyi eğlenceler. 🕹
Hocam merhaba şimdi bende kırmak istiyorum PS vitamı şey soracağım bu ilk başta indirilen şey varya nasıl indiricem onu bana yardımck olabilir misin Instagram'dan?

Hocam merhaba şimdi bende kırmak istiyorum PS vitamı şey soracağım bu ilk başta indirilen şey varya nasıl indiricem onu bana yardımck olabilir misin Instagram'dan?
Burada daha detaya inerseniz yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…