Y YAF Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #51 domnsync dedi: Rehberde anlatılana göre muhtemelen en baştan yapılması gerekir. Tavsiyem, adım adım en baştan düzgün bir şekilde yapın, aklınızda kalmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam şuanda yaptım fakat crackli oyunlara girerken siyah ekran alıyorum sebebini bilen var mı Ayrıca kapatırken bazen loadingte donuyor
domnsync dedi: Rehberde anlatılana göre muhtemelen en baştan yapılması gerekir. Tavsiyem, adım adım en baştan düzgün bir şekilde yapın, aklınızda kalmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam şuanda yaptım fakat crackli oyunlara girerken siyah ekran alıyorum sebebini bilen var mı Ayrıca kapatırken bazen loadingte donuyor
domnsync Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 126 Yer Sarımeşe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Peyzaj Mimarı 29 Ağustos 2025 #52 YAF dedi: Hocam şuanda yaptım fakat crackli oyunlara girerken siyah ekran alıyorum sebebini bilen var mı Ayrıca kapatırken bazen loadingte donuyor Genişletmek için tıkla... Valla bilemiyorum. Ne desem yalan olur. Ben rehbere göre adım adım tek seferde yaptım ve şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı.
YAF dedi: Hocam şuanda yaptım fakat crackli oyunlara girerken siyah ekran alıyorum sebebini bilen var mı Ayrıca kapatırken bazen loadingte donuyor Genişletmek için tıkla... Valla bilemiyorum. Ne desem yalan olur. Ben rehbere göre adım adım tek seferde yaptım ve şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı.