GLaDOS_07 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 Piper üzerinde RVC ses modeli çalıştırmak istiyorum ama onnx formatını destekliyor. Yardım edebilen olursa çok mutlu olurum.
Piper üzerinde RVC ses modeli çalıştırmak istiyorum ama onnx formatını destekliyor. Yardım edebilen olursa çok mutlu olurum.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Nisan 2024 #2 Merhaba! ONNX Runtime'ı Kurun. Piper'da ONNX modellerini çalıştırmak için ONNX Runtime'ı kurmanız gerekir. Bunu yapmak için ONNX Runtime'ın resmi web sitesine gidin ve platformunuza uygun kurulum dosyasını indirin ve yükleyin: GitHub - microsoft/onnxruntime: ONNX Runtime: cross-platform, high performance ML inferencing and training accelerator
Merhaba! ONNX Runtime'ı Kurun. Piper'da ONNX modellerini çalıştırmak için ONNX Runtime'ı kurmanız gerekir. Bunu yapmak için ONNX Runtime'ın resmi web sitesine gidin ve platformunuza uygun kurulum dosyasını indirin ve yükleyin: GitHub - microsoft/onnxruntime: ONNX Runtime: cross-platform, high performance ML inferencing and training accelerator