EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Ürünün Türkiye'de satışı olmadığı ve sanırım ürünü kendileri satmadıkları için piyasada çok fazla sahtesi varmış. Ben de bu ürünü almak istiyorum ama nereden alacağıma karar veremedim. Bir sürü farklı link ve satıcı var: Bulduğum en ucuzu: Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz deÄiÅim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress 7 Her yerde güvenli olarak dolaşan link: Honeywell ptm7950 termal ped macun ptm 7950 faz deÄiÅim GPU CPU soÄutucu 80x80 soÄutma iletken silikon ped ÑеÑмопÑокла - AliExpress 7 Sizin de bildikleriniz varsa bakalım. Ucuz olan yerden alsam sahtesi gelir diye korkuyorum çünkü çok ucuz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Ürünün Türkiye'de satışı olmadığı ve sanırım ürünü kendileri satmadıkları için piyasada çok fazla sahtesi varmış. Ben de bu ürünü almak istiyorum ama nereden alacağıma karar veremedim. Bir sürü farklı link ve satıcı var: Bulduğum en ucuzu: Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz deÄiÅim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress 7 Her yerde güvenli olarak dolaşan link: Honeywell ptm7950 termal ped macun ptm 7950 faz deÄiÅim GPU CPU soÄutucu 80x80 soÄutma iletken silikon ped ÑеÑмопÑокла - AliExpress 7 Sizin de bildikleriniz varsa bakalım. Ucuz olan yerden alsam sahtesi gelir diye korkuyorum çünkü çok ucuz.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Ucuz olan yerden alırsan evet bir zahmet sahtesi gelsin. Amazon'dan alın.
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 844 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 Honeywell PTM7950 0.25mm Termal Pad - 8.5W/mk Honeywell PTM7950 termal pad, CPU ve GPU'lar için yüksek performanslı ısı dağılımı sunar. Bu 0.25mm'lik pad, gelişmiş termal iletkenlik için faz değişimli silikon teknolojisini birleştirir. Geek sıcaklık kontrolünden. www.ebuy7.com Bu sitede orijinal gönderiyor.
Honeywell PTM7950 0.25mm Termal Pad - 8.5W/mk Honeywell PTM7950 termal pad, CPU ve GPU'lar için yüksek performanslı ısı dağılımı sunar. Bu 0.25mm'lik pad, gelişmiş termal iletkenlik için faz değişimli silikon teknolojisini birleştirir. Geek sıcaklık kontrolünden. www.ebuy7.com Bu sitede orijinal gönderiyor.
t_tekno Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 Burasının ucuz olacağını sanmıyorum ama garanti olsun isterseniz; https://www.lttstore.com/products/ptm7950-phase-change-thermal-pad
Burasının ucuz olacağını sanmıyorum ama garanti olsun isterseniz; https://www.lttstore.com/products/ptm7950-phase-change-thermal-pad
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.398 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 25 Ağustos 2024 #5 Thermal Conductive 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 Phase Change Silicone Pad Sheet Laptop CPU GPU Silicone Grease Pad - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Buradan aldim ben orijinal geldi.
Thermal Conductive 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 Phase Change Silicone Pad Sheet Laptop CPU GPU Silicone Grease Pad - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Buradan aldim ben orijinal geldi.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 25 Ağustos 2024 #6 Amazondan al geç.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.398 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 25 Ağustos 2024 #7 @erengore aldim orijinal geldi kullandim diyorum ne bu gulen yüz?
EwNarM Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #8 AliEgemen dedi: @erengore aldim orijinal geldi kullandim diyorum ne bu gulen yüz? Genişletmek için tıkla... O linkten alıyorum da geldiği zaman orijinalliğini nasıl anlarım?
AliEgemen dedi: @erengore aldim orijinal geldi kullandim diyorum ne bu gulen yüz? Genişletmek için tıkla... O linkten alıyorum da geldiği zaman orijinalliğini nasıl anlarım?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.398 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 25 Ağustos 2024 #9 EwNarM dedi: O linkten alıyorum da geldiği zaman orijinalliğini nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Kivami belli oluyor. LTT videosu vardi ona bi bakin anlatıyor.
EwNarM dedi: O linkten alıyorum da geldiği zaman orijinalliğini nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Kivami belli oluyor. LTT videosu vardi ona bi bakin anlatıyor.
TT1903 Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 207 11 Kasım 2024 #10 AliEgemen dedi: @erengore aldim orijinal geldi kullandim diyorum ne bu gulen yüz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de oradan sipariş ettim de şuanki durumu nedir acaba bir sorun çıktı mı?
AliEgemen dedi: @erengore aldim orijinal geldi kullandim diyorum ne bu gulen yüz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de oradan sipariş ettim de şuanki durumu nedir acaba bir sorun çıktı mı?