PTM 7950 nereden alınır?

İyi sosyaller arkadaşlar. Lenovo Legion 5 laptopa sahibim. Bilgisayarımın artık temizlenmesi gerektiğini düşünerek termal macun arıyordum ki hiçbirinde karar kılamadım. Sonra öğrendim ki Lenovo Legion laptoplarda PTM 7950 termal pad kullanılıyormuş ve 2 sene boyunca hiç temizlememe rağmen bir sorun olmadı. Ama nereden alacağımı bilemedim. Ebuy7 sitesinden alırsam ürün+ kargo(179 TL) üzerine ek gümrük vergisi öder miyim? Ve ne kadar öderim?

Hocam bende de Legion Ryzen 5 modelinden var. Bizim cihazlarda termal macun yerine pad var doğru mu anlamışım? İnternette termal macunu kazıyıp tekrar termal macun çekenleri de gördüm kafam karıştı. Sen nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?

Hocam bende de Legion Ryzen 5 modelinden var. Bizim cihazlarda termal macun yerine pad var doğru mu anlamışım? İnternette termal macunu kazıyıp tekrar termal macun çekenleri de gördüm kafam karıştı. Sen nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?
Hocam 2021 yılından sonra üretilen Legion laptoplarda termal pad olarak ptm7950 kullanılıyormuş. İnternette termal macun kullanıp pump out yaşayan çok insan olduğunu duyduğum için ben de termal pad denemeye karar verdim. Ebuy7 sitesinden sipariş verdim. Gelince uygulayıp deneyeceğim.

Hocam 2021 yılından sonra üretilen Legion laptoplarda termal pad olarak PTM7950 kullanılıyormuş. İnternette termal macun kullanıp pump out yaşayan çok insan olduğunu duyduğum için ben de termal pad denemeye karar verdim. Ebuy7 sitesinden sipariş verdim. Gelince uygulayıp deneyeceğim.

Üst ve altındaki jelatinleri sökmeyi unutmayın hocam. Test sonuçlarını paylaşmanızı bekliyorum🙂.

Hocam 2021 yılından sonra üretilen Legion laptoplarda termal pad olarak PTM7950 kullanılıyormuş. İnternette termal macun kullanıp pump out yaşayan çok insan olduğunu duyduğum için ben de termal pad denemeye karar verdim. Ebuy7 sitesinden sipariş verdim. Gelince uygulayıp deneyeceğim.

Hocam teknik servis ile görüştün mü hiç? Ücretsiz bakım yapıyorlarmış sanırım. Ben şu termal pad olayını bir görüşeceğim. Eğer ellerinde mevcutsa orada yaptıracağım bakımı.

Hocam ebuy7 sitesi güvenilir mi? Ben de almayı düşünüyorum ama Thermalright heilos AMD alacaktım TR de stoklarda göremedim Amazon'da var o da yurt dışı Gaming Gen TR de Intel kit var ama benim laptopumda AMD işlemci var bir tık küçük kalıyor Intel kiti eğer ebuy7 güvenilirse oradan almak istiyorum. Bir de ne kadar sürede ulaşır bana veya size ne kadar sürede ulaştı.

Hocam ebuy7 sitesi güvenilir mi? Ben de almayı düşünüyorum ama Thermalright heilos AMD alacaktım TR de stoklarda göremedim Amazon'da var o da yurt dışı Gaming Gen TR de Intel kit var ama benim laptopumda AMD işlemci var bir tık küçük kalıyor Intel kiti eğer ebuy7 güvenilirse oradan almak istiyorum. Bir de ne kadar sürede ulaşır bana veya size ne kadar sürede ulaştı.

Hocam sitenin kendisi güvenilir bir sıkıntısı yok ama satıcıya dikkat edin. 13 Ocakta sipariş geçtim 30 Ocakta teslim ettiler. Ama sanırım yakın zamanda yurt dışından ürün alma konusunda yeni düzenlemeler geldi onlara bir bakın isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı