Merhaba ben termal macun almıştım laptop için ekim ayında sipariş vermiştim kasım'da gelmişti.
Birisinin paketini 1 kerelik açtım kıvamına bakmak için sonra sıkıca kapadım, bu hafta bakım yapacağım da sizce özelliğini kaybetmiş midir?
Evet. Monster var çoğu markayı denedim en iyisi bu bundan pahalısı 2 derece fark ediyor. 2 derece içinde o parayı vermeye değmez. İşlemcim yük altında 75 derece ekran kartı 70 derece boştayken 40-45 derece oluyor. (Dediğim gibi çok marka macunlar kullandım.)
Evet. Monster var çoğu markayı denedim en iyisi bu bundan pahalısı 2 derece fark ediyor. 2 derece içinde o parayı vermeye değmez. İşlemcim yük altında 75 derece ekran kartı 70 derece boştayken 40-45 derece oluyor. (dediğim gibi çok marka macunlar kullandım.)
W/m-k değeri, termal macunun iletkenliğini belirten değerdir. Bu değer ne kadar yüksek olursa termal macun o kadar iletken ve etkili olur. Almış olduğunuz macun giriş seviye değerlerine sahip elbette iş görür çöp değil ama benim gözümde merdiven altı PC tamiri yapan dükkanlarda kullanılan macundur.
W/m-k değeri, termal macunun iletkenliğini belirten değerdir. Bu değer ne kadar yüksek olursa termal macun o kadar iletken ve etkili olur. Almış olduğunuz macun giriş seviye değerlerine sahip elbette iş görür çöp değil ama benim gözümde merdiven altı PC tamiri yapan dükkanlarda kullanılan macundur.