PTT AVM güvenilir mi?

leonknndy

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 83GS009ATR i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050
Bilgisayar alacaktım ve en ucuz olan yer pttavmydi güvenilir mi acaba?

Satıcıyı araştırın. Teknorya oluyor kendisi. İyiyse alın ama PttAVM'ye de güvenesi gelmiyor insanın.

PTTAVM hep daha ucuz oluyor ama satıcıyla sıkıntı çıkarsa ne yapıyorlar bilemedim.

Bir çok kez alışveriş yaptım. Hiçbir sorun çıkmadı. Bir keresinde salça makinesi almıştım ayağı kırıldı böyle getirelim mi yoksa yeni ayak takılsın mı diye sordular bende yenisini istedim 2 gün geç geldi ama sağlam geldi.

Kulaklık aldım 5000 tl. Bataryası bozuk çıktı, %60dan fazla şarj olmuyordu ertesi gün iade ettim, iadem reddedildi, pttavm saçma sapan cevaplar veriyor, firmaya ulaşamıyorum bile, firma plus diye geçiyor bu arada, servis raporu istiyorlarmış, dün aldığım cihaz için servis raporu ile uğraşmak zorundayım üstelik ürünüde daha geri yollamadılar, cevap bile vermiyorlar, pttavmden son alışverişimi yaptım, kimseye de tavsiye etmiyorum, uzak durun, gidin amazondan alın, satıcısı kendisi olan hepsiburada trendyoldan alın...

Birçok alışveriş yaptım daha hiç sorun yaşamadım ama yine de Trendyol ve Hepsiburada varsa oradan alın. Ayrıca alacağınız bilgisayar farklı donanımlı versiyonu bende var. Sorularınız varsa cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…