PTT AVM güvenilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PTT AVM kullanmanızı tavsiye etmem. Şikayeti de fazla sitenin.

PTT AVM'den birçok kez alışveriş yaptım. Hiçbirinde de sorun yaşamadım. Önemli olan site içerisinde hangi satıcıdan alışveriş yaptığınız. "PTT AVM kötüdür, güvenli değildir" demek saçma. Alışveriş yaparken önce satıcının profil detaylarına bakın.

PTT AVM'den birçok kez alışveriş yaptım. Hiçbirinde de sorun yaşamadım. Önemli olan site içerisinde hangi satıcıdan alışveriş yaptığınız. "PTT AVM kötüdür, güvenli değildir" demek saçma. Alışveriş yaparken önce satıcının profil detaylarına bakın.
Piyasa fiyatlarından çok aşağıda fiyatlarla satış yapan satıcılar bu dolandırıcı kapsamına giren satıcılar bende. Bende defalarca yaptım alışveriş genelde sorun yaşadığım satıcılar bu ucuza mal veren satıcılar.

Piyasa fiyatlarından çok aşağıda fiyatlarla satış yapan satıcılar bu dolandırıcı kapsamına giren satıcılar bende. Bende defalarca yaptım alışveriş genelde sorun yaşadığım satıcılar bu ucuza mal veren satıcılar.

Özellikle ayakkabılarda. Mesela :Nike Air Force 1 '07 Sneaker 315122-111 Spor A - PttAVM.com - 2025 orijinal deniliyor ama eski model ayrıca orijinal fatura yok diyor çakma diyemiyor Trendyol'da falan çakma ürünü direk model ile bulamazsın. Orijinal takip sistemi var çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı