D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 530 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #1 PTT AVM'de 850 TL'ye PS4 DualShock buldum, orijinal olabilir mi? DualShock Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.289 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 Aynı satıcının hepsiburada ilanındaki yorumlara bakabilirsin . ilan 1 ilan2 Çoğu kişi orjinal olmadığını söylemiş.
Aynı satıcının hepsiburada ilanındaki yorumlara bakabilirsin . ilan 1 ilan2 Çoğu kişi orjinal olmadığını söylemiş.
Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 579 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #3 düşenekmek dedi: PTT AVM'de 850 TL'ye PS4 DualShock buldum, orijinal olabilir mi? DualShock Genişletmek için tıkla... Aynı satıcıdan almısım bende hala kullanıyorum memnunum bir sıkıntısını gormedım tıtresımı hala calısıyor yanında kablo da yoluyorlar
düşenekmek dedi: PTT AVM'de 850 TL'ye PS4 DualShock buldum, orijinal olabilir mi? DualShock Genişletmek için tıkla... Aynı satıcıdan almısım bende hala kullanıyorum memnunum bir sıkıntısını gormedım tıtresımı hala calısıyor yanında kablo da yoluyorlar
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.289 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bende bunu kullanıyorum . 5 -6 ay oldu hala sorunsuz günlük kullanıyorum .
MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bende bunu kullanıyorum . 5 -6 ay oldu hala sorunsuz günlük kullanıyorum .
D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 530 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #5 İsmail Karabacak dedi: MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bende bunu kullanıyorum. 5 -6 ay oldu hala sorunsuz günlük kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Uyumlu olmadığı oyuna rastladınız mı ayar yapmakla uğraşmak istemem.
İsmail Karabacak dedi: MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bende bunu kullanıyorum. 5 -6 ay oldu hala sorunsuz günlük kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Uyumlu olmadığı oyuna rastladınız mı ayar yapmakla uğraşmak istemem.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.289 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #6 düşenekmek dedi: Uyumlu olmadığı oyuna rastladınız mı ayar yapmakla uğraşmak istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam steam de herhangi bir ek uygulama yüklemeden sorunsuz kullanıyorum.
düşenekmek dedi: Uyumlu olmadığı oyuna rastladınız mı ayar yapmakla uğraşmak istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam steam de herhangi bir ek uygulama yüklemeden sorunsuz kullanıyorum.
D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 530 Çözümler 1 26 Mayıs 2024 #7 Son Heung Min dedi: Eki Görüntüle 2205653 Aynı satıcıdan almısım bende hala kullanıyorum memnunum bir sıkıntısını gormedım tıtresımı hala calısıyor yanında kablo da yoluyorlar. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kabloyla kablolu olarak kullanılıyor mu?
Son Heung Min dedi: Eki Görüntüle 2205653 Aynı satıcıdan almısım bende hala kullanıyorum memnunum bir sıkıntısını gormedım tıtresımı hala calısıyor yanında kablo da yoluyorlar. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kabloyla kablolu olarak kullanılıyor mu?
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.289 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #8 düşenekmek dedi: Herhangi bir kabloyla kablolu olarak kullanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yanında gelen kablo ile kullanabiliyorsunuz.
düşenekmek dedi: Herhangi bir kabloyla kablolu olarak kullanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yanında gelen kablo ile kullanabiliyorsunuz.