PTT AVM'de 2. el satışı var mı?

Ukhozi

Hectopat
Daha fazla  
Letgo üzerinden birisiyle anlaştım. Fakat satıcı güvenilir olması için PTT AVM kullanalım dedi. 2 gün kullanma hakkınız var bir problem çıkarsa iade edersiniz dedi. Kargo ücreti vs. de yok. PTT AVM'den satış yapılıyor mu bilmiyorum. İlan koyup linkini atacakmış arkadaş. Bir problem yaşar mıyım?

PTT AVM alışveriş yapacağım hatta yapmayacagim son yer olabilir. PTT AVM'den sakın ola alisveriş yapmayın. Ben burdaki saticilarin, PTT AVM'ye belge bile sunduklarından süpheliyim.. Pazar satıcıları, ilk önce pazar sahibi olan şirket ile iletişime geçip, belge göstermesi akabinde pazar sahibi olan şirket, satıcının güvenilir olup olmadığını teyit ettikten sonra satıcı, pazar yerlerinde ürünlerini satar. Fakat burdaki kilit nokta, PTT AVM bunu yapıyor mu, orası soru işareti.

Daha bugün aynı şeyi yaşadım net dolandırıcı hepsi sakın inanmayın. Normalden ucuza koyuyolar sonra da pttdrn satalım diyorlar satın alırken de kartla değil IBAN'a atmanı istiyor sitede. Sahibinden'de yapalım dedim konuşmayı kesti telefonlarımıda açmıyor zaten Facebook hesapları hep yeni hesaplar. Sözün kısası kesinlikle güvenmeyin sahibindenden yapmayı teklif edin aynı sistem orada da var.

Hocam şuanda böyle bir durumla karşı karşıyayım ptt den lin attılar 14 bin olduğu için 3000 tl üstü iban ile atılmalı diyor iran ve ptt danışmanı ismi var dolandırıcılık mıdır bu

Merhabalar, bu konu hakkında yaşadığımı anlatayım, uygun fiyatlı bir bilgisayar bulmuştum fakat ürün il dışında olduğundan dolayı karşı taraf benden Komisyonu az kestiği gerekçesiyle bu site üzerinden satmayı tercih etti
Satın alırken 3000 TL ürünlerde havale yöntemi ile satış gerçekleşiyor yazısıyla karşılaştım, şüphelendiğimden dolayı PTT AVM'nin müşteri hizmetleri ile görüştüm. Böyle bir sistemin olmadığından bahsettiler. Bu konularda lütfen dikkatli olalım, dolandırılmayalım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250329_143342_Chrome.jpg
    Screenshot_20250329_143342_Chrome.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 401
Merhabalar, bu konu hakkında yaşadığımı anlatayım, uygun fiyatlı bir bilgisayar bulmuştum fakat ürün il dışında olduğundan dolayı karşı taraf benden Komisyonu az kestiği gerekçesiyle bu site üzerinden satmayı tercih etti
Satın alırken 3000 TL ürünlerde havale yöntemi ile satış gerçekleşiyor yazısıyla karşılaştım, şüphelendiğimden dolayı PTT AVM'nin müşteri hizmetleri ile görüştüm. Böyle bir sistemin olmadığından bahsettiler. Bu konularda lütfen dikkatli olalım, dolandırılmayalım.
URL üzerinde görebilirsiniz link belirtilen sayfayla alakalı değil maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı