Merhaba arkadaşlar PTT AVM üzerinde iPhone 16 Pro Max 85,5K'ya satılıyor. Aynı telefon Vatan benzeri yerlerde 99k satılıyor. Link bırakıyorum satıcı hakkında bilgisi olan var mı? Daha önce iPhone alırken dolandırıldım. Bir daha dolandırılmak istemiyorum ne dersiniz alınır mı? Yoksa gidip 83K verip Vatan Bilgisayar'dan 16 Pro almak mı daha mantıklı olur?
Merhaba arkadaşlar PTT AVM üzerinde iPhone 16 Pro Max 85,5K'ya satılıyor. Aynı telefon Vatan benzeri yerlerde 99k satılıyor. Link bırakıyorum satıcı hakkında bilgisi olan var mı? Daha önce iPhone alırken dolandırıldım. Bir daha dolandırılmak istemiyorum ne dersiniz alınır mı? Yoksa gidip 83K verip Vatan Bilgisayar'dan 16 Pro almak mı daha mantıklı olur?
Merhaba arkadaşlar PTT AVM üzerinde iPhone 16 Pro Max 85, 5K'ya satılıyor. Aynı telefon Vatan benzeri yerlerde 99k satılıyor. Link bırakıyorum satıcı hakkında bilgisi olan var mı? Daha önce iPhone alırken dolandırıldım. Bir daha dolandırılmak istemiyorum ne dersiniz alınır mı? Yoksa gidip 83K verip Vatan Bilgisayar'dan 16 Pro almak mı daha mantıklı olur?
İthalatçı garantili ürün. Bir sorun çıktığında muhatap bulamazsınız. Türkiye'de resmi distribütörler dışında satışa normalde de izin vermiyor Apple. Bu sebeple adamlar PttAVM'ye koymuşlar. PttAVM'de IMEI çakılmış telefon bile bulabilirsiniz. Riske girmeye gerek yok. Düzgün sitelerden bakın.