alhan Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş.
Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş.
salih_ayhan Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 alhan dedi: Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Benim var daha önce hiç denemedim ön yüklemeli olduğu için olmuyor olabilir. Artı 0 Eksi
alhan dedi: Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Benim var daha önce hiç denemedim ön yüklemeli olduğu için olmuyor olabilir.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 alhan dedi: Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş. Genişletmek için tıkla... PTT müşteri hizmetleri ile konuşup internetten alışveriş için acabiliryordun galiba. Artı 0 Eksi
alhan dedi: Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş. Genişletmek için tıkla... PTT müşteri hizmetleri ile konuşup internetten alışveriş için acabiliryordun galiba.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 23 Eylül 2023 #4 alhan dedi: Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Şok marketlerden ön ödemeli kartlar alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
alhan dedi: Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Şok marketlerden ön ödemeli kartlar alabilirsiniz.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 23 Eylül 2023 #5 alhan dedi: Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim bursluluğum bitmeden önce yapılmıyordu. Kartta CVV olmadığı için sadece POS cihazlarında çalışıyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
alhan dedi: Merhaba. Benim bir bursluluk kartım var ve ben bu kart ile internette alışveriş yapmak istiyorum. Duyduğuma göre kart bloke oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim bursluluğum bitmeden önce yapılmıyordu. Kartta CVV olmadığı için sadece POS cihazlarında çalışıyor diye hatırlıyorum.
KS KS alhan Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #6 ZerefDragneel dedi: Hocam, benim bursluluğum bitmeden önce yapılmıyordu. Kartta CVV olmadığı için sadece POS cihazlarında çalışıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... bende cvv var ama Artı 0 Eksi
ZerefDragneel dedi: Hocam, benim bursluluğum bitmeden önce yapılmıyordu. Kartta CVV olmadığı için sadece POS cihazlarında çalışıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... bende cvv var ama
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 23 Eylül 2023 #7 alhan dedi: bende cvv var ama Genişletmek için tıkla... "Hocam, benim bursluluğum bitmeden önce yapılmıyordu." Artı 0 Eksi
alhan dedi: bende cvv var ama Genişletmek için tıkla... "Hocam, benim bursluluğum bitmeden önce yapılmıyordu."