Merhaba, geçen gün PTT'den burs kartını açtırdım. Bazı yerlerde internette kullanamayacağımı, bazı yerlerde de kullanabileceğimi yazıyor. Epic Games'te denesem geçerli olur mu?
Merhaba, geçen gün PTT'den burs kartını açtırdım. Bazı yerlerde internette kullanamayacağımı, bazı yerlerde de kullanabileceğimi yazıyor. Epic Games'te denesem geçerli olur mu?
Yıllar önce kart ilk alındığında ATM'ye takıldığında internet alışverişinde kullanılmaması hakkında bir yazı çıkıyordu güncel nedir bilmem ama denemekten zarar gelmez en fazla internet alışverişine kapalıdır.
Tavsiyem bir Papara'ya da FUPS hesabı aç onu kullan. Ben FUPS kullanıyorum. Parayı ATM'den çek kullanacağın karta yatır doya doya harca. Temassız ödemede var. İstediğin kadar sanal kartta açabilirsin. Ancak bu tip hesaplara 18 yaş altındaysan veli izni gerekebiliyor.