PTT burs kartı ile internetten alışveriş yapılır mı?

Daha fazla  
Merhaba, geçen gün PTT'den burs kartını açtırdım. Bazı yerlerde internette kullanamayacağımı, bazı yerlerde de kullanabileceğimi yazıyor. Epic Games'te denesem geçerli olur mu?

Merhaba, geçen gün PTT'den burs kartını açtırdım. Bazı yerlerde internette kullanamayacağımı, bazı yerlerde de kullanabileceğimi yazıyor. Epic Games'te denesem geçerli olur mu?
Hocam deneme yanılmadan zarar gelmez.

Yıllar önce kart ilk alındığında ATM'ye takıldığında internet alışverişinde kullanılmaması hakkında bir yazı çıkıyordu güncel nedir bilmem ama denemekten zarar gelmez en fazla internet alışverişine kapalıdır.

Ön yüklemeli kartı yalnızca ATM ve marketlerde kullanabiliyorsun.

Hocam genelleme biraz yanlış gibi. Kullanılan Papara FUPS gibi kartlarda ön ödemeli kart ancak kullanılabiliyor.

Evet ön yüklemeli kart.

Steam'de denediğimde bloke olmuştu, Epic Games'te deneyip tekrar bloke olur diye denemedim.

Tavsiyem bir Papara'ya da FUPS hesabı aç onu kullan. Ben FUPS kullanıyorum. Parayı ATM'den çek kullanacağın karta yatır doya doya harca. Temassız ödemede var. İstediğin kadar sanal kartta açabilirsin. Ancak bu tip hesaplara 18 yaş altındaysan veli izni gerekebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…