PTT bursu yatmadı

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Normalde 15'inde yatan burs 25'i oldu yatmadı. Bu sene 9.sınıf oldum ve bir süre e-Okul'da gözükmüyordum. Onunla alakası olabilir mi? Ne yapmam lazım?

Normalde 15'inde yatan burs 25'i oldu yatmadı. Bu sene 9.sınıf oldum ve bir süre e-Okul'da gözükmüyordum. Onunla alakası olabilir mi? Ne yapmam lazım?

Tam bugün bende bunun için PTT'ye gittim kimsenin yatmadığını ve MEB'e başvurmam gerektiğini söylediler PTT rezilliktir ne zaman gitsem gram yardımcı olmuyorlar.

Hocam benim de yatmadı yatma sebebine karşın hiçbir açıklama yok ve normalde yasal olarak burslar en geç ayın 25'in de burslu öğrencilerin hesabına geçmesi gerekir ama ayın 25 olduğu halde yatmaması garip.

Hocam benim de yatmadı yatma sebebine karşın hiçbir açıklama yok ve normalde yasal olarak burslar en geç ayın 25'in de burslu öğrencilerin hesabına geçmesi gerekir ama ayın 25 olduğu halde yatmaması garip.

Hocam normal benim mart bursu nisanda yatmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı