Çözüldü PTT gönderi takibi yapamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

375558

Hectopat
3 gün önce Gittigidiyor'dan bir şey aldım ve İstanbul'dan kargoya verildi. Ancak gönderimi takip edemiyorum, bana bir barkod verdiler deniyorum işe yaramıyor. Kopyala yapıştır yapmayı denedim, kendim yazmayı denedim, "KP" kısmını küçük harfle yazarak dendim, bilgisayardan denedim, telefondan denedim ama olmuyor. Barkod hatalı deyip duruyor. Bana iki mesaj gönderdiler, ikisinde de barkod yazıyordu. 2'sini de denedim (halbuki ikisi de aynı idi) olmadı. Ne yapabilirim, bilen biri yazabilir mi?

3 gün önce Gittigidiyor'dan bir şey aldım ve İstanbul'dan kargoya verildi. Ancak gönderimi takip edemiyorum, bana bir barkod verdiler deniyorum işe yaramıyor. Kopyala yapıştır yapmayı denedim, kendim yazmayı denedim, "KP" kısmını küçük harfle yazarak dendim, bilgisayardan denedim, telefondan denedim ama olmuyor. Barkod hatalı deyip duruyor. Bana iki mesaj gönderdiler, ikisinde de barkod yazıyordu. 2'sini de denedim (halbuki ikisi de aynı idi) olmadı. Ne yapabilirim, bilen biri yazabilir mi?
Henüz kargoya verilmemiştir benimde başıma gelmişti.
Henüz kargoya verilmemiştir benimde başıma gelmişti.
Veya sisteme düşmemiş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı