Hocam valla aldığım yer ile konuşmuştum direkt bana gümrük 30 dolar altında olur ise vergi çıkmıyor demişlerdi kargo dahil değildi herhalde ayrıca bu ikinci alışverişim yurtdışından diğerinde böyle bir olay olmamıştıYurtdışından geldiği için vergi çıkmış doğal olarak. Hiçbir yerde hizmet bedeli yazmıyor ve tutar da 586 değil 576 tl. Senin sipariş tutarından daha fazla vergi çıkmış kısacası. Kargo dahil mi 8 dolardı sipariş tutarın?
Fotoğraftan takip bilgilerini kaldırmanı tavsiye ederim gizlilik adına.
Nereden almıştın? 30 euro ürün getirme sınırı. Yani eğer 30 euro üstünde olursa çok daha farklı ücretler vergiler çıkıyor, hatta gümrükten geçmeme durumu bile oluyor.Hocam valla aldığım yer ile konuşmuştum direkt bana gümrük 30 dolar altında olur ise vergi çıkmıyor demişlerdi kargo dahil değildi herhalde ayrıca bu ikinci alışverişim yurtdışından diğerinde böyle bir olay olmamıştı
Rawmshop sitesinden hocam mouse almıştım şimdi yazdım adamlara bunu kaldırmanın bir yolu yok mu hocam illa iade mi etmek lazim ödememek icinNereden almıştın? 30 euro ürün getirme sınırı. Yani eğer 30 euro üstünde olursa çok daha farklı ücretler vergiler çıkıyor, hatta gümrükten geçmeme durumu bile oluyor.
1 euro bile olsa artık vergi alıyor devlet.
Çin'den geldiği için daha yüksek vergi çıkıyor. Eğer alırken gümrük vergisi ödediysen şirketin yardımcı olması gerekir. Malesef vergi ülkesiyiz. Ürün sana geldiğinde teslim almazsan gümrüğe iade olur ama gümrük geri satıcıya iade eder mi emin değilim, çünkü bazen ürünleri gümrükte bırakabiliyorlar.Rawmshop sitesinden hocam mouse almıştım şimdi yazdım adamlara bunu kaldırmanın bir yolu yok mu hocam illa iade mi etmek lazim ödememek icin
Eğer öyle bir durum olursa ne olur hocam yani gümrükte bırakırlar ise? Şikayet falan edebilirmiyizÇin'den geldiği için daha yüksek vergi çıkıyor. Eğer alırken gümrük vergisi ödediysen şirketin yardımcı olması gerekir. Malesef vergi ülkesiyiz. Ürün sana geldiğinde teslim almazsan gümrüğe iade olur ama gümrük geri satıcıya iade eder mi emin değilim, çünkü bazen ürünleri gümrükte bırakabiliyorlar.
Gümrük zaten devlet demek. Bir şikayet durumu olur mu emin değilim. Firma ile iletişime geçin bakalım ne diyecekler. Forumdaki diğer konulara da bir bakın iade durumunda nasıl olur vs.Eğer öyle bir durum olursa ne olur hocam yani gümrükte bırakırlar ise? Şikayet falan edebilirmiyiz
Anladım hocam çok sağolunGümrük zaten devlet demek. Bir şikayet durumu olur mu emin değilim. Firma ile iletişime geçin bakalım ne diyecekler. Forumdaki diğer konulara da bir bakın iade durumunda nasıl olur vs.
8 dolara ne almıştın ki? Kargo dahil miydi o tutara? Eğer iade olamazsa da en kötü 8 doların gitmiş olur. 580 tl vergi çok saçma gerçekten.Anladım hocam çok sağolun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.