american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 4 Temmuz 2022 #11 ShiedaBro dedi: Kule tipi soğutucu küçük sayılır, dolap uygulaması üzerinden birinden aldım arkadaş PTT'den başka kargo bulamadı. Genişletmek için tıkla... Küçükse daha erken gelebilir. Taşıması daha kolay diye.
ShiedaBro dedi: Kule tipi soğutucu küçük sayılır, dolap uygulaması üzerinden birinden aldım arkadaş PTT'den başka kargo bulamadı. Genişletmek için tıkla... Küçükse daha erken gelebilir. Taşıması daha kolay diye.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.406 Çözümler 10 4 Temmuz 2022 #12 ShiedaBro dedi: Kule tipi soğutucu küçük sayılır, dolap uygulaması üzerinden birinden aldım arkadaş PTT'den başka kargo bulamadı. Genişletmek için tıkla... Dolap'ta ya PTT boş oluyor ya Sürat Kargo. Diğerlerinin boş olduğunu hiç görmedim. Sürat boş olsaymış en fazla 2 güne gelirdi.
ShiedaBro dedi: Kule tipi soğutucu küçük sayılır, dolap uygulaması üzerinden birinden aldım arkadaş PTT'den başka kargo bulamadı. Genişletmek için tıkla... Dolap'ta ya PTT boş oluyor ya Sürat Kargo. Diğerlerinin boş olduğunu hiç görmedim. Sürat boş olsaymış en fazla 2 güne gelirdi.
S ShiedaBro Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #13 Tr_temhA dedi: Dolap'ta ya PTT boş oluyor ya Sürat Kargo. Diğerlerinin boş olduğunu hiç görmedim. Sürat boş olsaymış en fazla 2 güne gelirdi. Genişletmek için tıkla... Ben İstanbul'da oturan birine ekran kartımı sattım, MNG Kargo ile gönderdim yarın direk elinde oldu. PTT 1 günde geldi ve şu an dağıtımda, ön yargı kötü bir şey. Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
Tr_temhA dedi: Dolap'ta ya PTT boş oluyor ya Sürat Kargo. Diğerlerinin boş olduğunu hiç görmedim. Sürat boş olsaymış en fazla 2 güne gelirdi. Genişletmek için tıkla... Ben İstanbul'da oturan birine ekran kartımı sattım, MNG Kargo ile gönderdim yarın direk elinde oldu. PTT 1 günde geldi ve şu an dağıtımda, ön yargı kötü bir şey.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.406 Çözümler 10 6 Temmuz 2022 #14 ShiedaBro dedi: Ben İstanbul'da oturan birine ekran kartımı sattım, MNG Kargo ile gönderdim yarın direk elinde oldu. Genişletmek için tıkla... ShiedaBro dedi: Ben İstanbul'da oturan birine ekran kartımı sattım, MNG Kargo ile gönderdim yarın direk elinde oldu. PTT 1 günde geldi ve şu an dağıtımda, ön yargı kötü bir şey. Genişletmek için tıkla... Vay ben1 günde ulaştıran PTT'yidemi görücektik. Tr_temhA dedi: Vay ben1 günde ulaştıran PTT'yidemi görücektik. Genişletmek için tıkla... Herkeste böyle olsa kimse şikayetçi olmaz. İnternetten bir şey alıyorum şansıma bazen PTT geliyor. Ürün gelene kadar aldığımı unutuyorum.
ShiedaBro dedi: Ben İstanbul'da oturan birine ekran kartımı sattım, MNG Kargo ile gönderdim yarın direk elinde oldu. Genişletmek için tıkla... ShiedaBro dedi: Ben İstanbul'da oturan birine ekran kartımı sattım, MNG Kargo ile gönderdim yarın direk elinde oldu. PTT 1 günde geldi ve şu an dağıtımda, ön yargı kötü bir şey. Genişletmek için tıkla... Vay ben1 günde ulaştıran PTT'yidemi görücektik. Tr_temhA dedi: Vay ben1 günde ulaştıran PTT'yidemi görücektik. Genişletmek için tıkla... Herkeste böyle olsa kimse şikayetçi olmaz. İnternetten bir şey alıyorum şansıma bazen PTT geliyor. Ürün gelene kadar aldığımı unutuyorum.