PTT Kargo adresi yanlış girildi

Wryvern

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Ben AliExpress'den 2 adet ürün aldım ama adres olarak bina numarasını yanlış girmişim. Ürünler gümrükten geçti. PTT'de ve yakında teslim edilecek. Desteğe yazdım, satıcı ile iletişime geçin diyor. Satıcı bu konuya bakmıyormuş ve PTT canlı destekte açmıyor. Şubeler de kapalı. Ne yapmam lazım?

Selamlar. Ben AliExpress'den 2 adet ürün aldım ama adres olarak bina numarasını yanlış girmişim. Ürünler gümrükten geçti. PTT'de ve yakında teslim edilecek. Desteğe yazdım, satıcı ile iletişime geçin diyor. Satıcı bu konuya bakmıyormuş ve PTT canlı destekte açmıyor. Şubeler de kapalı. Ne yapmam lazım?

En kötü şubeye geldiğinde hemen almaya gidebilirsin.

Eğer canlı desteğe ulaşamazsanız, girdiğiniz bina numarası olan binayı bulup kargonuzu oradan teslim alabilirsiniz. Garip ama kargonun başkasının eline geçmesinden iyidir.

Ben 2020'de aynısını yaşamıştım. Mahalleyi yazmamışım, apartmanı yazmışım sadece. Dağıtım şubesine geldikten sonra ilk gün dağıtıma çıkmaz zaten PTT'de böyle oluyor. Gidip alabilirsiniz dağıtım şubesinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı