PTT Kargo barkod numarasız teslim alma

ibizell

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gün önce bir arkadaşım bana PTT ile bir kargo yolladı. Ben gün içinde evde olamadığım için şubeden teslim olmasını istedim. Sorun şu; PTT Kargo ile ilgili bana herhangi bir mesaj atmadı. Yani barkod numaram yok. Arkadaşım da nasıl olsa mesaj gelmiştir diye PTT'nin verdiği kağıdı çöpe atmış. Barkod numaramı nasıl öğrenenilirim ya da barkod numarası olmadan şubeye gidersem teslim alabilir miyim?
Teşekkürler şimdiden yardımcı olanlara!

Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gün önce bir arkadaşım bana PTT ile bir kargo yolladı. Ben gün içinde evde olamadığım için şubeden teslim olmasını istedim. Sorun şu; PTT Kargo ile ilgili bana herhangi bir mesaj atmadı. Yani barkod numaram yok. Arkadaşım da nasıl olsa mesaj gelmiştir diye PTT'nin verdiği kağıdı çöpe atmış. Barkod numaramı nasıl öğrenenilirim ya da barkod numarası olmadan şubeye gidersem teslim alabilir miyim?
Teşekkürler şimdiden yardımcı olanlara!
Hocam kişiye gönderirken T.C. numarasına kadar alıyorlar, adınızı söyleyip teslim alabilirsiniz. Daha az önce 14 Şubat için kargo yolladım ama ben yolladığım an karşı kişiye kod yollanmıştı, sizde yollanmaması garip...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı