Kargonuz yolda giderken patlayıp her yeri batıracak, pekmez, yağ türü şeylerse, bulunduğu cam kavanoz haricinde koli içinde kalacak sızdırmayan plastik saklama kapları almanız gerekecek. Yoksa kabul etmiyorlar.Dostlar İstanbul'dan Erzincan'a PTT aracılığıyla kargo göndermek istiyorum. Şubeye gittiğimde ne yapmam gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Dostlar İstanbul'dan Erzincan'a PTT aracılığıyla kargo göndermek istiyorum. Şubeye gittiğimde ne yapmam gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kargonuz yolda giderken patlayıp her yeri batıracak, pekmez, yağ türü şeylerse, bulunduğu cam kavanoz haricinde koli içinde kalacak sızdırmayan plastik saklama kapları almanız gerekecek. Yoksa kabul etmiyorlar. Eki Görüntüle 2022362
1'den çok olunca gerekiyor kavonozlar birbirine çarpıyor yoksa.Daha 1 ay önce birisine eşya gönderdim. Baloncuk kaplı o şeyle sarıp verdim. İlk defa duyuyorum bunu.
Kargonuz yolda giderken patlayıp her yeri batıracak, pekmez, yağ türü şeylerse, bulunduğu cam kavanoz haricinde koli içinde kalacak sızdırmayan plastik saklama kapları almanız gerekecek. Yoksa kabul etmiyorlar. Eki Görüntüle 2022362
Hayır yaratmaz.Patlayacak şeyler değil kutunun içinde göndereceğim dışını baloncukla kaplayıp versem bir sorun teşkil etmez değil mi? Bir de 18 yaşından küçük olmam sorun yaratır mı?
peki kargonun adresini verirken illaki evin adresini mi vermek zorundayız o eve en yakın ptt şubesine gitse kargo, kargonun alıcısı oradan alsa, o da olur mu? evine göndermem zor çünküSıra numarası alıp bekleyeceksiniz sıranız gelince eşyayı teslim edip kendi bilgilerinizi alıcının telefon numarası ve adres bilgilerini verip tamamlayacaksınız.
Evet olur.peki kargonun adresini verirken illaki evin adresini mi vermek zorundayız o eve en yakın ptt şubesine gitse kargo, kargonun alıcısı oradan alsa, o da olur mu? evine göndermem zor çünkü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.