PTT Kargo gönderimi nasıl yapılır?

efos

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar İstanbul'dan Erzincan'a PTT aracılığıyla kargo göndermek istiyorum. Şubeye gittiğimde ne yapmam gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar İstanbul'dan Erzincan'a PTT aracılığıyla kargo göndermek istiyorum. Şubeye gittiğimde ne yapmam gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kargonuz yolda giderken patlayıp her yeri batıracak, pekmez, yağ türü şeylerse, bulunduğu cam kavanoz haricinde koli içinde kalacak sızdırmayan plastik saklama kapları almanız gerekecek. Yoksa kabul etmiyorlar.
1700408470933.png

Sıra numarası alıp bekleyeceksiniz sıranız gelince eşyayı teslim edip kendi bilgilerinizi alıcının telefon numarası ve adres bilgilerini verip tamamlayacaksınız.

Kargonuz yolda giderken patlayıp her yeri batıracak, pekmez, yağ türü şeylerse, bulunduğu cam kavanoz haricinde koli içinde kalacak sızdırmayan plastik saklama kapları almanız gerekecek. Yoksa kabul etmiyorlar. Eki Görüntüle 2022362

Daha 1 ay önce birisine eşya gönderdim. Baloncuk kaplı o şeyle sarıp verdim. İlk defa duyuyorum bunu.

Kargonuz yolda giderken patlayıp her yeri batıracak, pekmez, yağ türü şeylerse, bulunduğu cam kavanoz haricinde koli içinde kalacak sızdırmayan plastik saklama kapları almanız gerekecek. Yoksa kabul etmiyorlar. Eki Görüntüle 2022362

Patlayacak şeyler değil kutunun içinde göndereceğim dışını baloncukla kaplayıp versem bir sorun teşkil etmez değil mi? Bir de 18 yaşından küçük olmam sorun yaratır mı?

Sıra numarası alıp bekleyeceksiniz sıranız gelince eşyayı teslim edip kendi bilgilerinizi alıcının telefon numarası ve adres bilgilerini verip tamamlayacaksınız.
peki kargonun adresini verirken illaki evin adresini mi vermek zorundayız o eve en yakın ptt şubesine gitse kargo, kargonun alıcısı oradan alsa, o da olur mu? evine göndermem zor çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı