PTT Kargo Rezilliği

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
BKM Kitap sitesinden aldığım ürün geçen Cuma PTT kargoya (Elazığ şubesi) verildi. Bu Pazartesi günü de ürün yaşadığım şehre geldi. Fakat hâlâ adresime ulaşmadı. Siteden baktığımda eve geldikleri, fakat evde olmadığınız için bir kağıt bırakıp geri döndükleri yazıyordu. Fakat o günün tamamında evdeydi.
2 gündür de arıyorum, fakat cevap vermiyorlar

Benim ürünümde çevre illeri tek tek geziyor bakalım 2 haftaya gelecek mi
Benim ürün keşke illeri gezse, 2 gündür yaşadığım ilde. İlla gidip kendiniz alın diyorlar resmen.
Şube evimden çok uzak olmasa geldiği gibi alacaktım da, gidemedim. Artık şubeye gideceğim.

Benim ürün keşke illeri gezse, 2 gündür yaşadığım ilde. İlla gidip kendiniz alın diyorlar resmen.

Şube evimden çok uzak olmasa geldiği gibi alacaktım da, gidemedim. Artık şubeye gideceğim.
Dediğim gibi ne yazık ki gitmen gerekiyor, ülke de kimse işini gayretiyle yapmıyor bizi de uğraştırıyorlar işte.

Benim evde pusuda beklediğim halde bulamamışlardı beni. Benimde bankadan kartım gelecekti ve bütün çabalarımın sonucunda 2 hafta gibi kısa bir sürede teslim etmeyi başardılar. Bankadan gelen kartları şubeden falan teslim etmiyorlardı. Normal kargo olduğu zaman en kötü gider şubeden aldırtırım. Lanet olsun bu kuruma. Bizim eve kağıt bırakmışlar fakat ben kör olduğum için göremedim. SMS göndermişler hem kör hem sağır olduğum için duyup okuyamadım herhalde. Bunun başka açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…