BKM Kitap sitesinden aldığım ürün geçen Cuma PTT kargoya (Elazığ şubesi) verildi. Bu Pazartesi günü de ürün yaşadığım şehre geldi. Fakat hâlâ adresime ulaşmadı. Siteden baktığımda eve geldikleri, fakat evde olmadığınız için bir kağıt bırakıp geri döndükleri yazıyordu. Fakat o günün tamamında evdeydi.
2 gündür de arıyorum, fakat cevap vermiyorlar
Bu kadar uğraşacağına şubeye git al, benim de grafik tabletim geldiğinde ailecek evdeydik bir baktık kapıya evde yoktunuz kağıdı asmışlar, arayıp evdeydik vs. dedik ama değmiyor uğraşmaya akıllanmıyorlar çünkü.
Bu kadar uğraşacağına şubeye git al, benim de grafik tabletim geldiğinde ailecek evdeydik bir baktık kapıya evde yoktunuz kağıdı asmışlar, arayıp evdeydik vs. dedik ama değmiyor uğraşmaya akıllanmıyorlar çünkü.
Ekran kartını 20 Kasım'da kargoya verdim, 6 Aralık bugün daha dağıtıma bile çıkarmamışlar. Hakkım haram olsun, verdiğim o paralar kuruşuna kadar zıkkım olsun.
Yine sizin iyiymiş. Benimki 2 aralıkta verildi hâlâ verildiği şubede bekliyor. Umarım cumartesi öğlen felan yola çıkar, haftaya çıkarsa hiç evde değilim.
Benim evde pusuda beklediğim halde bulamamışlardı beni. Benimde bankadan kartım gelecekti ve bütün çabalarımın sonucunda 2 hafta gibi kısa bir sürede teslim etmeyi başardılar. Bankadan gelen kartları şubeden falan teslim etmiyorlardı. Normal kargo olduğu zaman en kötü gider şubeden aldırtırım. Lanet olsun bu kuruma. Bizim eve kağıt bırakmışlar fakat ben kör olduğum için göremedim. SMS göndermişler hem kör hem sağır olduğum için duyup okuyamadım herhalde. Bunun başka açıklaması olamaz.