PTT Kargo teslim edilemedi

umutkymc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, PTT Kargo'dan kargo bekliyordum bu sabah (cumartesi) bulunduğum ilin merkezine gelmiş ben ilçedeyim cumartesi günleri ilçelerdeki PTT'ler kapalı oluyormuş il merkezinden dağıtıma çıktı saat 18.09 itibarıyla az önce baktım teslim edilemedi haber kağıdı bırakıldı olarak güncellemişler fakat bütün gün adresteydim bilgisi olan var mı benim tahminim yetişmediği için pazartesi günü ilçemdeki şubeye gönderip teslim ederler diye düşünüyorum eğer gelmezse almaya gidemem sizce ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gün kargo il merkezi şubesinden tekrar dağıtıma çıktı bildirimi geldi normalde ilçedeki şubeye gelip ordan bana dağıtıma çıkması lazım diye biliyorum saat 17.00 ve PTT kapandı şuandan itibaren kargom gelmez kargom sizce nerededir ve teslim edilir mi daha önce başıma böyle bir olay gelmişti şubeden dağıtıma bile çıkmadığı halde dağıtıma çıktı olarak gösteriyorlar arıyorum açmıyorlar sizce ne olacak?

Bu gün kargo il merkezi şubesinden tekrar dağıtıma çıktı bildirimi geldi normalde ilçedeki şubeye gelip ordan bana dağıtıma çıkması lazım diye biliyorum saat 17.00 ve PTT kapandı şuandan itibaren kargom gelmez kargom sizce nerededir ve teslim edilir mi daha önce başıma böyle bir olay gelmişti şubeden dağıtıma bile çıkmadığı halde dağıtıma çıktı olarak gösteriyorlar arıyorum açmıyorlar sizce ne olacak?
Saat 18.00'a kadar dağıtım yapıyorlar. Maalesef ki bu rezillik.. Şubeden alabilirsiniz.

Burdan bakabilirsin kargon tam nerede diye.

Nasıl yani? Daha şubenize bile gelmedi mi?
Evet gelmedi. Normalde konuyu açtığımda cumartesi günü olduğu için sadece illerdeki şubeler açık oluyor ve dağıtıma oradan çıkıyor, ben yetişemediği için adresime gelmedi diye düşündüm pazartesi gelir diye fakat bu gün kargo merkez şubeden dağıtıma çıktı diye gözüktü normalde ilk olarak benim ilçedeki Şubeme verilmesi onların bana ulaştırması lazım fakat elime ulaşmadı şuanda sanırım merkez şubede ve orada bekliyor.

Burdan bakabilirsin kargon tam nerede diye.
Hocam kargo takip etmeyi tabiki biliyorum sorun şuanda kargonun dağıtıma çıktı diye gösterilip şubeye bile gelmemiş olması.

Mutlaka gelecektir, stress yapma. PTT bu getirir. Aklıma bir anda rahmetli geldi :)

1701095104397.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı