PTT kargo teslimat süreci

FurkanGmK

Megapat
Yer
Turkey
Kargoyu ePTTAVM'den istettirdim, Şanlıurfa'ya gelmesi gerekiyor fakat hâlen İSTANBUL KİM'de gözüküyor. Ayrıca şubeyi aramayı da denedim fakat telefonu açmıyorlar. İki gün oldu, acaba yanlış bir yere mi gönderdiler?

382730

PTT'yi baz alırsak, en iyi ihtimalle 2-3 güne Şanlıurfa'ya gelir ve 1 gün sonra da dağıtıma çıkar, şanslıysanız.
Ayın 7-8'i gibi teslim edilmiş olur size.

Kardeşim banada oldu ptt genelmüdürlüğünü ara bağır çağır aktarıyorlar ilgili departmana hallediyorlar , bide mesela şuan yolda diyelim ama istanbulda gözüküyor hala , ne zaman şanlı urfadaki şubeye gelirse şubedeki eleman elindeki terminalle okutursa ozaman urfada gözüküyor

PTT Genel Müdürlüğü'nü aradım yolda olduğunu söyledirler... Ve dediklerine göre en geç 2 gün içinde elime ulaşacakmış.
Teşekkür ederim yardımınız için.

Ankara'dan 17/04/2019 tarihinde İstanbul'a PTT kargo ile göndermiş olduğum ürün 22/04/2019 tarih itibariyle henüz ulaşmamış. vah vah vah.
Ekran Görüntüsü (1).png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı