PTT Kargo'dan şubeden kargo alınabilir mi?

PC den anlayan

Hectopat
Daha fazla  
Şu an kargo il içi aktarmada gözüküyor ama teslimat yeri Ankara'da bir adres şu an zaten Ankara'daki bir şubeye gelmiş gibi gözüküyor. Kendim alabilir miyim?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-09-26 at 13.17.22.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2025-09-26 at 13.17.34.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
PTT dağıtımı direkt şube yerine ilin dağıtım merkezinden yapıyor. Şubeden gidip alman için onların bırakması veya adrese PTT şubesini yazman gerek.

PTT dağıtımı direkt şube yerine ilin dağıtım merkezinden yapıyor. Şubeden gidip alman için onların bırakması veya adrese PTT şubesini yazman gerek.

Anladım, dün öğlen gelmiş sanki dağıtım yerine, bugün veya yarıon dapıtma çıkar mı acaba yoksa sonraki haftaya mı kalır?

Anladım, dün öğlen gelmiş sanki dağıtım yerine, bugün veya yarın dağıtıma çıkar mı acaba yoksa sonraki haftaya mı kalır?
PTT'nin dağıtımı biraz geç işliyor, o yüzden net bir şey söylemek zor. Yarın cumartesi olduğu için haftaya kalması yüksek ihtimal.

Ürününüz dağıtıma çıkarılmamışsa şubeyi arayıp, kendinizin teslim alacağını belirtebilirsiniz. Onların da işine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…