PTT Şube Kapatma Kararı | Corona

Makaleler
286
Yer
İstanbul
Bize bu basın bülteni ulaştı:

"Değerli Basın Mensubu,
PTT iş yerlerimizde yaşanan yoğunluğun, çalışma arkadaşlarımız ve siz değerli müşterilerimizin koronavirüs hastalığı karşısında sağlığını tehlikeye düşürmemesi amacıyla 03.04.2020 tarihinden itibaren;
Sosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı, sürekli yoğunluk yaşanan iş yerlerimizi ikinci bir açıklamaya kadar kapatma kararı aldık.
Açıklamamızı değerlendirmelerinize sunarız."

Son düzenleyen: Moderatör:
PTT'ler yer yer çok yoğun olabiliyor. Geç alınmış bir karar. Şu birkaç hafta ülkece çok dikkat etmeliyiz durumun daha kötü olmaması için...

Şimdi nasıl olacak benden bir arkadaş ekran kartı aldı, parasını verdi ben kargoyu PTT'ye verdim kargo eline geçebilecek mi şimdi.

Şimdi nasıl olacak benden bir arkadaş ekran kartı aldı, parasını verdi ben kargoyu PTT'ye verdim kargo eline geçebilecek mi şimdi.
PTT kargo dağıtıma devam edecektir. Sadece PTT şubeleri için geçerli bir durum. Yardım parasıyla ilgili yoğunluk kontrol altına alınamadığından tedbir alıyorlar.

PTT kargo dağıtıma devam edecektir. Sadece PTT şubeleri için geçerli bir durum. Yardım parasıyla ilgili yoğunluk kontrol altına alınamadığından tedbir alıyorlar.

Aydınlattığınız için teşekkürler.

İyi bir karar almışlar. 2 milyon insan parasını almak için PTT şubelerine gidecekti. Şimdi istedikleri ATM'lerden komisyon ödemeden PTT kartı ile çekim yapabilecekler.

Edit: Geriye kalan 79 milyon nüfusa ayıp oldu. Gerçi ilk ayıp değil, alıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…