PTT teslimat adresine şube eklenebilir mi?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Başka şehirdeki birinden kargo teslim alacağım fakat adresimi bilsin istemiyorum. Bulunduğum ilçedeki merkez PTT(veya diğer kargo firmaları) şubesini teslimat adresi olarak yazmasını isteyeceğim. Bildiğim kadarıyla kargo vermeye gittiğinde form gibi bir kağıt dolduruluyor orada il ilçe mahalle vb. isteniyor. Doğrudan şubeye gönderim nasıl gerçekleştirilir?

Evet hangi PTT şubesine göndermesini istiyorsanız oraya yollatabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken gönderen firmanın da PTT olması gerek yoksa teslim almıyorlar.

Evet hangi PTT şubesine göndermesini istiyorsanız oraya yollatabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken gönderen firmanın da PTT olması gerek yoksa teslim almıyorlar.
Kargo dağtım merkez müdürlüğü var yakında. Teslim alırlar mı kaybolmasın benim için çok mühim belgeler.

Kargo dağtım merkez müdürlüğü var yakında. Teslim alırlar mı kaybolmasın benim için çok mühim belgeler.

Dağıtım merkezi hakkında bilgim yok hocam. Mesela ben memleketten bir şey gönderecekleri zaman okulun kampüsündeki PTT şubesine göndermelerini söylüyorum XXX şubesi dediğinizde yardımcı oluyorlar. Ama dağıtım merkezi farklı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…