Çözüldü PTT "torba kapandı" ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Navro

Picopat
Daha fazla  
1721630040524.png

Saat 8:25 de torba kapanmış Ankara/Yenimahalle de oturuyorum, bugün gelir mi acaba? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kargonun yola çıktığını ve size doğru ilerliyor oluşunu ifade ediyormuş.

PTT torba kapandı ne demek? PTT torba kapandı ne zaman gelir? PTT kargoda torba açıldı ve eklendi anlamı nedir?

Bugüne yetişme ihtimali yüksek.

PTT resmi bir kurum olduğu için yola çıkmış olan kargoların iptal işlemlerinin gerçekleştirilemeyeceğini ifade etmek için kullanırmış bu ifadeyi.

Torba denmesinin sebebi, gönderilmiş olan kargolar şehirlere göre ayırım yapılırken sarı torbalar içerisinde muhafaza edilirmiş. Sarı torbaların içine konulan kargolar mühürlenirmiş. Şehirlerin dağıtım merkezlerine ulaşmadan da bu torbaların açılması mümkün değilmiş.
Kargonun yola çıktığını ve size doğru ilerliyor oluşunu ifade ediyormuş.

PTT torba kapandı ne demek? PTT torba kapandı ne zaman gelir? PTT kargoda torba açıldı ve eklendi anlamı nedir?

Bugüne yetişme ihtimali yüksek.

PTT resmi bir kurum olduğu için yola çıkmış olan kargoların iptal işlemlerinin gerçekleştirilemeyeceğini ifade etmek için kullanırmış bu ifadeyi.

Torba denmesinin sebebi, gönderilmiş olan kargolar şehirlere göre ayırım yapılırken sarı torbalar içerisinde muhafaza edilirmiş. Sarı torbaların içine konulan kargolar mühürlenirmiş. Şehirlerin dağıtım merkezlerine ulaşmadan da bu torbaların açılması mümkün değilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı