Tremadra Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #11 aardaa dedi: Kapıda ödeme var diye biliyorum. Kapıda ödeme ile al istersen eve gelince test edersin sorun falan varsa gelen kuryeyi arayıp iade yaparsın. Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşündüm ama Dftbilgisayar kapıda ödeme kabul etmiyormuş ne yazık ki. zod1ax dedi: Hard diskler anti-statik poşette gönderiliyor dışınada baloncuklu poşetten sarıyorlar ismini bilmiyorum. Firmadan firmaya değişir ama çoğu firma böyle gönderiyor. Genişletmek için tıkla... İyice o baloncuklu poşetle sarsalar aslında kolay kolay hasar almaz HDD ama yaparlar mı acaba bilemedim...
aardaa dedi: Kapıda ödeme var diye biliyorum. Kapıda ödeme ile al istersen eve gelince test edersin sorun falan varsa gelen kuryeyi arayıp iade yaparsın. Genişletmek için tıkla... Onu ben de düşündüm ama Dftbilgisayar kapıda ödeme kabul etmiyormuş ne yazık ki. zod1ax dedi: Hard diskler anti-statik poşette gönderiliyor dışınada baloncuklu poşetten sarıyorlar ismini bilmiyorum. Firmadan firmaya değişir ama çoğu firma böyle gönderiyor. Genişletmek için tıkla... İyice o baloncuklu poşetle sarsalar aslında kolay kolay hasar almaz HDD ama yaparlar mı acaba bilemedim...
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Temmuz 2021 #12 Satıcı DFS Bilgisayar, bir sorun olmaz ama kargo 2 haftada eline ulaşır.
Tremadra Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #13 ItsAllGoodman dedi: Satıcı DFS Bilgisayar, bir sorun olmaz ama kargo 2 haftada eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Dilim sürçmüş, sürekli Dft Bilgisayar demişim . Kargo süresi çok önemli değil benim için, sağ salim gelse yeter.
ItsAllGoodman dedi: Satıcı DFS Bilgisayar, bir sorun olmaz ama kargo 2 haftada eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Dilim sürçmüş, sürekli Dft Bilgisayar demişim . Kargo süresi çok önemli değil benim için, sağ salim gelse yeter.