PttAVM güvenilir mi?

'Ürünlerimiz yurtdışı ithaldir apple garantili değildir.Hak muafiyetleri mevcuttur.2yıl firma garantili orjinal ürünlerdir.'

Ürün apple garantili değil o yüzden ucuz. 3. Nesil 4.5-5k iken bu kadar ucuz olması garip.

'Ürünlerimiz yurtdışı ithaldir apple garantili değildir.Hak muafiyetleri mevcuttur.2yıl firma garantili orjinal ürünlerdir.'

Ürün apple garantili değil o yüzden ucuz. 3. Nesil 4.5-5k iken bu kadar ucuz olması garip.

Evet o garibime giden bir olay. İthal olmasından ziyade ürünü yarı fiyatına koymak inanılmaz şüphelendirici

Hocam PttAVM sadece bir aracı. Alıcağınız mağazanın güvenilirliği daha önemli. Yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Evet fakat maalesef o kadar az yorum görüyorum ki ordan da hiç emin olamıyorum

Evet o garibime giden bir olay. İthal olmasından ziyade ürünü yarı fiyatına koymak inanılmaz şüphelendirici

Evet fakat maalesef o kadar az yorum görüyorum ki ordan da hiç emin olamıyorum
O zaman satıcı çok işlem yapmamış bir satıcıdır. Buda güvenilirliği biraz da olsa düşürür. Siz detay sorun satıcıya ona göre alım sağlayın.

Asla güvenilir değil. AirPods 2.nesil kulaklık aldım ürün şarj olmuyor, arka butonu bozuk şekilde geldi. Kutu içerisinden garanti kağıdı ve fatura çıkmadı. Ürünü garantiye yollayacağım fatura isteniyor. Fatura göndermedikleri için garantiye yollayamıyorum. Mağazaya soru sor kısmından yazdıklarınıza cevap vermiyorlar. Kesinlikle MEYDANOFİS mağazasından uzak durmanız gerekiyor.
Aldığım ürün burada tıklayıp bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı